MPC-forum.eu Your Music Production Center

Problem z trackami

Pytania i opinie dotyczące MPC500.

przez Pirat » 26 gru 2013, o 21:15

Niewiem jak to zrobic zeby track nastepny nie byl taki sam jak poprzedni,i niewiem jak to potem ustawic w songu pokolei do nagrywania(jak sie nagrywa nie musicie mi tlumaczyc) Dzieki za odpowiedzi :V
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT
Avatar użytkownika
Pirat
Padawan
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013/10/26
MPC: 500

przez dudi » 27 gru 2013, o 03:44

W ogóle nie mam pojęcia o co pytasz, a w songu ustawiasz sekwencje, nie track'i.
Avatar użytkownika
dudi
Tape the tapes
 
Posty: 7486
Dołączył(a): 2013/01/07
MPC: 2000 / 2500
Sampler: Akai S1000HD

przez Pirat » 28 gru 2013, o 20:08

Ok,dzieki za odpowiedz ;) ...nawet bym niewiedzial ze sekwencje sie ustawia :blush:
A mozesz mi powiedziec jak to poustawiac?to bys mnie uratowal

Teraz nawet sam siebie nierozumiem jak to czytam... :|
Ostatnio edytowano 28 gru 2013, o 20:55 przez dudi, łącznie edytowano 1 raz
Powód: edytuj posty
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT
Avatar użytkownika
Pirat
Padawan
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013/10/26
MPC: 500

przez dudi » 28 gru 2013, o 20:56

Opisywałem już kilka razy jak konwertować songa, jak nie znajdziesz to daj znać, bo teraz melanż mam to ci odpiszę później :)
Avatar użytkownika
dudi
Tape the tapes
 
Posty: 7486
Dołączył(a): 2013/01/07
MPC: 2000 / 2500
Sampler: Akai S1000HD

przez rebib » 28 gru 2013, o 21:28

Znajdź temat weedmana tam leci wszystko po kolei ;) Najlepszy tutorial :)
rebib
Pad4
 
Posty: 314
Dołączył(a): 2013/09/24
Lokalizacja: Lbn
Kontroler: NI Maschine mk1
DAW: Ableton 9, Maschine

przez Pirat » 28 gru 2013, o 22:07

ok,postaram sie znalesc,dzieki :hah:
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT
Avatar użytkownika
Pirat
Padawan
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013/10/26
MPC: 500

przez Pirat » 28 gru 2013, o 22:51

no kur//wa,sory Dudi ze Cie zawiodlem,ale za nic nie moge znalesc tego tematu...no za zielonosc jeszcze raz przeprosze,ale musisz szybko trzezwiec( :) ) i mi dac linka do twojej wypowiedzi na ten temat ;) bo sam sobie nieporadze... :(
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT
Avatar użytkownika
Pirat
Padawan
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013/10/26
MPC: 500

przez djfunnynut » 29 gru 2013, o 10:26

wpisz na googlach "zielony jestem" to ci wyskoczy :)

obczaj co to track,sekwencje...pokolei przyciski i ich funkcje mode + pad...

w razie wątpliwości wszystko jest opisane na tym forum,trzeba tylko umieć nazwać problem :)
Avatar użytkownika
djfunnynut
Pad4
 
Posty: 322
Dołączył(a): 2013/06/21
Lokalizacja: jastrzębie zdrój
MPC: mpc 500

przez Pirat » 29 gru 2013, o 11:49

ja obczajam po czesci mode/y tylko ten song...niewiem jak to poustawiac pokolei, sekwencje,a wiem jak to potem nagrac ;) Tylko -NIEWIEM JAK W SONGU POUSTAWIAC SEKWENCJE-to jest moj najwiekszy problem :blush:
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT
Avatar użytkownika
Pirat
Padawan
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013/10/26
MPC: 500

przez dudi » 29 gru 2013, o 17:10

To najprostsza część, bo w song mode ciśniesz po prostu kółkiem - ustawiasz która sekwencja i ile razy ma się odtworzyć, później dajesz kolejną sekwencję i to samo aż ułożysz całego songa.
Na stronie 50 manuala masz obrazki i szczegółowy opis.
Avatar użytkownika
dudi
Tape the tapes
 
Posty: 7486
Dołączył(a): 2013/01/07
MPC: 2000 / 2500
Sampler: Akai S1000HD

przez Pirat » 31 gru 2013, o 14:20

Ok, ogarnąłem :) Już ułożyłem drugi song i nagrałem go,dzięki 5 :P
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT
Avatar użytkownika
Pirat
Padawan
 
Posty: 13
Dołączył(a): 2013/10/26
MPC: 500

przez dudi » 1 sty 2014, o 13:36

Spoko, zamykam skoro problem rozwiązany.
Obrazek
Avatar użytkownika
dudi
Tape the tapes
 
Posty: 7486
Dołączył(a): 2013/01/07
MPC: 2000 / 2500
Sampler: Akai S1000HD


Powrót do MPC500



cron