Problem z trackami

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Pirat
Padawan
Posty: 13
Rejestracja: 26 paź 2013, o 12:01

Niewiem jak to zrobic zeby track nastepny nie byl taki sam jak poprzedni,i niewiem jak to potem ustawic w songu pokolei do nagrywania(jak sie nagrywa nie musicie mi tlumaczyc) Dzieki za odpowiedzi :V
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

W ogóle nie mam pojęcia o co pytasz, a w songu ustawiasz sekwencje, nie track'i.
Awatar użytkownika
Pirat
Padawan
Posty: 13
Rejestracja: 26 paź 2013, o 12:01

Ok,dzieki za odpowiedz ;) ...nawet bym niewiedzial ze sekwencje sie ustawia :blush:
A mozesz mi powiedziec jak to poustawiac?to bys mnie uratowal

Teraz nawet sam siebie nierozumiem jak to czytam... :|
Ostatnio zmieniony 28 gru 2013, o 20:55 przez dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: edytuj posty
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

Opisywałem już kilka razy jak konwertować songa, jak nie znajdziesz to daj znać, bo teraz melanż mam to ci odpiszę później :)
rebib
Pad4
Posty: 312
Rejestracja: 24 wrz 2013, o 14:27

Znajdź temat weedmana tam leci wszystko po kolei ;) Najlepszy tutorial :)
https://soundcloud.com/rebib" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
https://www.facebook.com/pages/Rebib/362316280508789" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
Pirat
Padawan
Posty: 13
Rejestracja: 26 paź 2013, o 12:01

ok,postaram sie znalesc,dzieki :hah:
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
Pirat
Padawan
Posty: 13
Rejestracja: 26 paź 2013, o 12:01

no kur//wa,sory Dudi ze Cie zawiodlem,ale za nic nie moge znalesc tego tematu...no za zielonosc jeszcze raz przeprosze,ale musisz szybko trzezwiec( :) ) i mi dac linka do twojej wypowiedzi na ten temat ;) bo sam sobie nieporadze... :(
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
djfunnynut
Pad4
Posty: 321
Rejestracja: 21 cze 2013, o 11:29

wpisz na googlach "zielony jestem" to ci wyskoczy :)

obczaj co to track,sekwencje...pokolei przyciski i ich funkcje mode + pad...

w razie wątpliwości wszystko jest opisane na tym forum,trzeba tylko umieć nazwać problem :)
Awatar użytkownika
Pirat
Padawan
Posty: 13
Rejestracja: 26 paź 2013, o 12:01

ja obczajam po czesci mode/y tylko ten song...niewiem jak to poustawiac pokolei, sekwencje,a wiem jak to potem nagrac ;) Tylko -NIEWIEM JAK W SONGU POUSTAWIAC SEKWENCJE-to jest moj najwiekszy problem :blush:
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

To najprostsza część, bo w song mode ciśniesz po prostu kółkiem - ustawiasz która sekwencja i ile razy ma się odtworzyć, później dajesz kolejną sekwencję i to samo aż ułożysz całego songa.
Na stronie 50 manuala masz obrazki i szczegółowy opis.
Awatar użytkownika
Pirat
Padawan
Posty: 13
Rejestracja: 26 paź 2013, o 12:01

Ok, ogarnąłem :) Już ułożyłem drugi song i nagrałem go,dzięki 5 :P
...No jak nie masz juz kompletnie co robic-to sprawdz moj rap :),dzieki ; ))
http://www.youtube.com/PIRATARAPNABLAT" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

Spoko, zamykam skoro problem rozwiązany.
Obrazek
Zablokowany