MPC-forum.eu Your Music Production Center

Problem z Loadingiem Sampli akai mpc 2500

Wyraź swoją opinię i pomagaj innym posiadaczom MPC2500.

przez kozziro0011 » 16 mar 2016, o 15:07

Witam Wszystkich !
Posiadam Sampler akai mpc 2500 z systemem jj os 3.13 i włączam urządzenie i mam problem z wgraniem sampla wciskam " mode" potem wciskam pad 2 " load" i spoko wybieram sampel z bazy słysze jak gra ale jak dalej wciskam " di it " to nic sie nie dzieje a jak go przytrzymuje dłużej to wyskakuje mmi " rename " żeby zmienić nazwe sampla ?? :/ potem naciskam " Main" powrót do głównego menu i nic sie nie dzieje tak jak by wogole sampla nie załadowano... kolega mi wgrał własnei ta wersje os jj i może przez to ??? bo nawet na starcie wczesniej było demo i na padach były wgrane automatyczne brzmienia a teraz nic nie ma.... prosił bym o pomoc !!!!


Z góry dziekuje za pomoc !!!
kozziro0011
Padawan
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2016/03/16

przez dudi » 17 mar 2016, o 11:18

A wykonałeś tak trywialną czynność jak przypisanie sampli do padów?
Avatar użytkownika
dudi
Tape the tapes
 
Posty: 7492
Dołączył(a): 2013/01/07
MPC: 2000 / 2500
Sampler: Akai S1000HD

przez kozziro0011 » 18 mar 2016, o 08:12

Dzięki wielkie przyjacielu za odpowiedź !! miałem wczesniej innego jj os i teraz jak mam tą wersie to wszystkie ustawienia mi pozmieniało w sumie na lepsze bo nie ma teraz tego dema i na sucho moge robić !! jeszcze raz dzięki za odpowiedź na mojego posta !! pozdrawiam serdecznie :-)
kozziro0011
Padawan
 
Posty: 2
Dołączył(a): 2016/03/16


Powrót do MPC2500



cron