Feedback

Bądź na bieżąco i zgłaszaj problemy i pomysły.
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

Wszystkie prośby, pomysły, problemy i zażalenia można wpisywać w tym temacie. Jeśli komuś przyjdzie do głowy, że coś jest potrzebne, zbędne, niejasne, etc. niech nas poinformuje, a my się tym zajmiemy :)
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin
Posty: 2063
Rejestracja: 23 sty 2013, o 17:00

Nie wiem jak wam ale w dziale GŁÓWNE brakuje mi wątku hmmm.... czegoś w rodzaju "MPC Ogółem" lub coś w tym stylu... czasami chciałoby się wrzucić coś co nie podchodzi pod kategorię danego modelu lub podchodzi pod wszystkie modele naraz i na obecną chwilę jedynym rozwiązaniem jest wrzucenie tego do OFFTOPA co grozi przysypaniem innymi tematami :/
np. gdybym chciał wrzucić tabelę z porównaniami poszczególnych JJOS'ów to gdzie wrzucam ? 1000 czy 2500 a może dubluję post ? To samo może dotyczyć własnych paczek czy instrumentów, jeżeli chcę wrzucić powiedzmy jakiś program który działał będzie na 500, 1000,2500 i 5000 to gdzie wrzucam ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

pomyślę jak to rozwiązać :) ale jeśli chodzi o JJ OS konkretnie, to jest dla niego dział specjalny -> JJ OS

EDIT:
nawet już wymyśliłem MPC Zone
Awatar użytkownika
jacai
Pad7
Posty: 896
Rejestracja: 8 sty 2013, o 17:35

Wuja, może by zrobić odnośnik do nieprzeczytanych postów także na dole strony, bo męczy mnie jeżdżenie jak windą z góry na dół, moje kółko w myszce też narzeka ...
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

niespecjalnie mam go gdzie tam upchnąć żeby ładnie wyglądał, ale podam ci sposób na oszczędzenie kółka, bo może jeszcze nie widziałeś - w prawym dolnym rogu, każdego posta masz takie malutkie kółeczko ze strzałeczką w środku - jak to naciśniesz, automatem zabierze cię na samą górę strony :) Da radę?
Ende
Pad10
Posty: 1725
Rejestracja: 27 sty 2013, o 14:26

Piszesz post --> wysyłasz --> masz powiadomienie

Mój pomysł:

Piszesz post --> Wysyłasz --> przechodzisz od razu do wątku w którym napisałeś post.
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

To już standardowe ustawienie w sumie imo dość wygodne, bo czasem sam chce wrócić do tego samego wątku, a czasem na szybko przeskoczyć gdzieś indziej. Ale wiesz, że jak poczekasz ok. 2 sekund to samo cię przeniesie do wątku, w którym odpowiadasz? Jak ci się mega spieszy to zawsze możesz kliknąć i oszczędzić te 2 sekundy :)
Ende
Pad10
Posty: 1725
Rejestracja: 27 sty 2013, o 14:26

Zrób jak uważasz ;)
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
jacai
Pad7
Posty: 896
Rejestracja: 8 sty 2013, o 17:35

dudi pisze:niespecjalnie mam go gdzie tam upchnąć żeby ładnie wyglądał, ale podam ci sposób na oszczędzenie kółka, bo może jeszcze nie widziałeś - w prawym dolnym rogu, każdego posta masz takie malutkie kółeczko ze strzałeczką w środku - jak to naciśniesz, automatem zabierze cię na samą górę strony :) Da radę?
Niby tak, ale to zawsze jedno bezsensowne kliknięcie więcej. Wystawie rachunek za kupno myszki na admina forum :P
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

Ende, jak się doszukam odpowiedniej opcji w kodzie to spróbuję to zmienić ;)
jaca, na moderatora wystaw, administrator jest biednym studentem hahaha :D
Ende
Pad10
Posty: 1725
Rejestracja: 27 sty 2013, o 14:26

Może by zrobić jakiś chat na dole strony? Tak dla luźnej gadki :P
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

Ostatnio ktoś mnie już pytał o shoutboxa, a ja próbowałem coś w tym temacie powalczyć i niestety pod tą wersję phpbb3 nie znalazłem nic naprawdę godnego uwagi
Awatar użytkownika
jacai
Pad7
Posty: 896
Rejestracja: 8 sty 2013, o 17:35

Jakiś zonk się zrobił, nie wiem czy tylko mi, fragment logo dj sklep na przycisku HOME.
r.w.t.f.
https://soundcloud.com/jacai" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ryba
Admin
Posty: 1436
Rejestracja: 7 sty 2013, o 23:47

u mnie jest git logo,ale zawieszka serwera była na ok min :)
Ende
Pad10
Posty: 1725
Rejestracja: 27 sty 2013, o 14:26

Myślałeś o wprowadzeniu ostrzeżeń? Trzeba się przygotować na falę empecetowiczów, który kupią sprzęt po zobaczeniu araaba i nie będą używać szukajki :V
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

Mamy ostrzeżenia :) Nikt do tej pory na takowe nie zasłużył. A nie... weedman kiedyś dostał za repetycyjne pytania :P
Ende
Pad10
Posty: 1725
Rejestracja: 27 sty 2013, o 14:26

Skoro są, to niech się pojawia ich liczba pod "MPC:" Bo tak to nie widać :V
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

wyższa szkoła jazdy, bo skrypt chyba tego nie przewiduje, musiałby wuja coś zmodyfikować, ale nie wiem czy skillsów starczy
Ende
Pad10
Posty: 1725
Rejestracja: 27 sty 2013, o 14:26

no to nie zawracaj sobie głowy wuja :P
MPD 32 (fingerdrumming in progress)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16
Posty: 7397
Rejestracja: 7 sty 2013, o 18:26

coś pokminię, tylko nie obiecuję, że dam radę :P
ODPOWIEDZ