MPC-forum.eu Your Music Production Center

Problem przy Skanowaniu Vst

Dosłownie wszystko na temat Abletona.

przez AdeRbeats » 25 sie 2016, o 00:11

Siemka
Mam z slSuitem taki oto problem.
Chce żeby działał w nim plugin mpc, którego jako tak nie ma, więc nie wkleje sb do mojego folderu z vst
Jako, że akai go tak sprytnie ukryło musze skanować całego PC. Ableton po czasie znajduje mój plugin (widzę na dole po lewej) ale za chwilę zostaje zamknięty :/
Nwm cóż z tym dalej począć, vst mpc nigdzie nie ma, tak to bym sb wrzucił do jednego folderu i po sprawie
Dodam jeszcze, że takowy folder łyka bez problemu, tylko te "większe" zakresy poszukiwań go niszczą :(
Ktoś coś? Potrzebuję tego pluginu do pracy na mpc'tuni :'(
Avatar użytkownika
AdeRbeats
Pad2
 
Posty: 164
Dołączył(a): 2015/09/30
Lokalizacja: Parszów
Kontroler: Behringer UMX490
DAW: Ableton Live Suite 9

przez AdeRbeats » 25 sie 2016, o 01:07

Temat do zamknięcia, znalazłem. Dll mpc'tki :D
Dla potomnych :
Komputer> dysk lokalny (C:) > Pliki Programów (x86) "liczba zależna od Windowsa, ja mam 32 bitowego" > Steinberg> vstplugins
Mam nadzieję, że kilku osoba pomogę, pozdro
Avatar użytkownika
AdeRbeats
Pad2
 
Posty: 164
Dołączył(a): 2015/09/30
Lokalizacja: Parszów
Kontroler: Behringer UMX490
DAW: Ableton Live Suite 9

przez Ryba » 25 sie 2016, o 06:10

Obrazek
Avatar użytkownika
Ryba
Admin
 
Posty: 1436
Dołączył(a): 2013/01/07
MPC: 2500se//JJOS3
Sampler: Akai S950
Kontroler: Komplete Kontrol S25
DAW: Logic


Powrót do Ableton