VST problem

Dosłownie wszystko na temat Abletona.
ODPOWIEDZ
RuDiBeats
Padawan
Posty: 3
Rejestracja: 29 kwie 2014, o 20:30

Siema. Wczoraj zainstalowałem Abletona 9 Lite wszystkie pieknie wszystko fajnie ale nie potrafie odpalic w nim VST, wogole nie miałem na starcie folderu gdzie mozna by wrzucac pliki DLL, a gdy juz zrobiłem własny i ustawiłem go jako ten w ktorym sa pliki DLL klikam rescan i... nic nadal nie ma. Nie wiem czy ma to jakis zwiazek z tym ze mam FL studio nadal zainstalowane, gdzies robie bład i nie potafie go znalesc. Wie ktoś o co chodzi ? :/
https://www.youtube.com/user/rudi0343" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

https://soundcloud.com/rudibeat" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin
Posty: 2063
Rejestracja: 23 sty 2013, o 17:00

Options ---> Preferences ---> File/Folder ---> szukaj ;)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin
Posty: 2063
Rejestracja: 23 sty 2013, o 17:00

Olej tamtą odpowiedź - nie doczytałem że już ustawiłeś....

Podpowiedź nr.2 - Ableton nie ma wrappera, wtyki x32 nie działają na x64 i na odwrót. Możesz sobie obczaić jBridge :)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
RuDiBeats
Padawan
Posty: 3
Rejestracja: 29 kwie 2014, o 20:30

No włąsnie dzisiaj kombinowałem i doszedłem do tego ze vst x32 nie działają no szkoda. Jednak zobacze co da sie zrobić za pomoca tego jBridge, dzieki wielkie za namiary na pewno sie przyda !
https://www.youtube.com/user/rudi0343" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow

https://soundcloud.com/rudibeat" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
ODPOWIEDZ