Akai lpk 25 - jak skonfigurowac abletona

Dosłownie wszystko na temat Abletona.
Zablokowany
Zagaj
Padawan
Posty: 3
Rejestracja: 31 sty 2015, o 07:04

Witam. Jestem nowy w tym tutaj wszystkim. Lpk mam od 2 dni , narazie podlaczylem go pod lf studio i pobawilem sie. Chcialem jednak zaczac nauke na abletonie , lecz cos nie moge. Robilem wszystko jak na tym filmiku https://www.youtube.com/watch?v=UN765QTZWUY lecz dalej nie dziala.

Co robie zle ?
Zagaj
Padawan
Posty: 3
Rejestracja: 31 sty 2015, o 07:04

Moze ktos opisac krop po kroku jak podlaczyc to urzadzenie pod abletona ?


mam ustawione tak i nie ma zadnej reakcji po nacisnieciu czegokolwiek.
Obrazek
Awatar użytkownika
mieszkas
Pad3
Posty: 216
Rejestracja: 10 paź 2013, o 16:33

Wrzuciłeś jakiś instrument na midi? :P
https://soundcloud.com/methodic2k" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Zagaj
Padawan
Posty: 3
Rejestracja: 31 sty 2015, o 07:04

Aaaa ! Okej :D. Trzeba je sobie samemu wrzucic , wgrac czy tam wybrac :D. juz wiem . dzieki , jestem totalnie zielony :d.
Awatar użytkownika
mieszkas
Pad3
Posty: 216
Rejestracja: 10 paź 2013, o 16:33

Dobrze, że wrzuciłeś screena. Inaczej bym na to nie wpadł :D :D.
Powodzenia w nauce
https://soundcloud.com/methodic2k" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
dejfid
Pad2
Posty: 105
Rejestracja: 5 sie 2013, o 23:29

ustawić to maleństwo Abletonie to łatwizna : podłącz, sterowniki (raczej samo pobierze), aplikacja do sprawdzania komunikatów. A w Abletonie nie trzeba się szarpać, wystarczy sprawdzić USTAWIENIA.

natomiast w Traktorze (u dziadka przed chatą) trzeba się naTruuudzić żeby bawi się efektami podczas skreczu;)

nie odkopuj starych wątków - tym bardziej jeśli w zasadzie nie masz nic nowego do powiedzenia :/ - to że się tu udzielam mniej niż kiedyś nie znaczy że mnie tu nie ma ;) - strike 1 //TTP

Obrazek
Zablokowany