Efekt Nagrania.

Dosłownie wszystko na temat Abletona.
ODPOWIEDZ
Mamut1234
Padawan
Posty: 4
Rejestracja: 18 maja 2015, o 20:46

Witam! Jestem nie lubiany za lenistwo, ale muszę o to zapytać. Mam taki problem, mam kontroler, pracuję w Abletonie, odpalam go i tak:
1.Włączam Kit
2.Na niego wrzucam jakiś sampel
3.W rozwinięciu sampla włączam filtry
4.Włączam Mapowanie MIDI, ustawiam na gałkach: "Freq" i "Res"
5. Zaczynam Grać i Nagrywać, posługuję się nimi - wszystko pięknie

Odpalam nagranie. Nagranie jest, ale bez efektów pokręteł. Ma to coś wspólnego z tym, że nagrałem to w komórce ?
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin
Posty: 2064
Rejestracja: 23 sty 2013, o 17:00

Sprecyzuj bo nic się nie da z tego postu zrozumieć - jaka komórka ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
dejfid
Pad2
Posty: 105
Rejestracja: 5 sie 2013, o 23:29

Jemu chodzi o MIDI clip.

nie mam teraz jak sprawdzic ale wydaje mi sie, ze automatyzacje nagrywa tylko w oknie aranzacji

Wysłane z mojego Kiano Elegance by Zanetti przy użyciu Tapatalka
ODPOWIEDZ