Problem przy Skanowaniu Vst

Dosłownie wszystko na temat Abletona.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AdeRbeats
Pad2
Posty: 161
Rejestracja: 30 wrz 2015, o 21:07

Siemka
Mam z slSuitem taki oto problem.
Chce żeby działał w nim plugin mpc, którego jako tak nie ma, więc nie wkleje sb do mojego folderu z vst
Jako, że akai go tak sprytnie ukryło musze skanować całego PC. Ableton po czasie znajduje mój plugin (widzę na dole po lewej) ale za chwilę zostaje zamknięty :/
Nwm cóż z tym dalej począć, vst mpc nigdzie nie ma, tak to bym sb wrzucił do jednego folderu i po sprawie
Dodam jeszcze, że takowy folder łyka bez problemu, tylko te "większe" zakresy poszukiwań go niszczą :(
Ktoś coś? Potrzebuję tego pluginu do pracy na mpc'tuni :'(
Awatar użytkownika
AdeRbeats
Pad2
Posty: 161
Rejestracja: 30 wrz 2015, o 21:07

Temat do zamknięcia, znalazłem. Dll mpc'tki :D
Dla potomnych :
Komputer> dysk lokalny (C:) > Pliki Programów (x86) "liczba zależna od Windowsa, ja mam 32 bitowego" > Steinberg> vstplugins
Mam nadzieję, że kilku osoba pomogę, pozdro
Awatar użytkownika
Ryba
Admin
Posty: 1436
Rejestracja: 7 sty 2013, o 23:47

Obrazek
Zablokowany