Zgrywanie wielokanałowe kłopot

Niedrogi, ale nie darmowy, a jednak jeden z lepszych.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
SAMDK
Pad1
Posty: 36
Rejestracja: 8 sty 2014, o 16:46

Siema ktoś zgrywał w Reperze ślady Wielokanałowo ? od 3ciego śladu w górę nie czyta mi ? kwestia ustawień z Pro toolsem itp nie miałem nigdy problemu hmm sprawdzłem już instrukcję i resetowałem do ustawień fabrycznych

tak to wygląda w skróce
ścieżka 1 input 1 WIDZI
ścieżka 2 input 2 WIDZI
ścieżka 3 input 3 DUPA

hmm
SAMDK
Awatar użytkownika
SAMDK
Pad1
Posty: 36
Rejestracja: 8 sty 2014, o 16:46

Już rozwiązałem problem sorry ASIO a miałem waveout
SAMDK
Kamilastefa
Padawan
Posty: 1
Rejestracja: 24 wrz 2020, o 13:02

Jak rozwiązałeś ten problem?
ODPOWIEDZ