MPC-forum.eu Your Music Production Center

Maschine , a Soft - Ważne

Rozwiąż problem z oprogramowaniem od Native Instruments.
Regulamin działu
Obecnie w obiegu są dwie główne wersje Native Instruments Maschine, które troszkę się od siebie różnią w rozmieszczeniu poszczególnych opcji na wyświetlaczach i w samym sofcie (v1.8 i v.2.x). W związku z tym w temacie swojego pytania koniecznie ZAZNACZ WERSJĘ SOFTU dla którego to pytanie jest kierowane.
Znacznik powinien być w nawiasach kwadratowych na początku tytułu wątku np. [1.8] lub [2.0]

przez bitmejker22 » 12 wrz 2015, o 11:52

Witajcie !
Dopiero co pozbyłem sie swojej maschine mk2 , ale widze jednak ,ze NI ciagnie do mnie.
Przypadkowo u siebie w lombardzie ujrzalem Maschine Mikro - za...uwaga....150zł.
Sprawna, z tym,ze bez plyt w ogole.

Jest w ogole jakakolwiek opcja ,zeby odpalic soft maschine bez rejestracji?
bitmejker22
Padawan
 
Posty: 16
Dołączył(a): 2015/02/10
MPC: 3000,2000xl
Sampler: asr88,s700,mv88
Kontroler: maschine mikro
DAW: reason

przez totepady » 12 wrz 2015, o 12:07

jeżeli nie wyrejestrowałeś starego softu to dalej masz klucz oraz pełną instalkę na swoim koncie NI.
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Avatar użytkownika
totepady
Admin
 
Posty: 2037
Dołączył(a): 2013/01/23
MPC: tak
Sampler: też
Kontroler: mam
DAW: FL / ABTN

przez bitmejker22 » 12 wrz 2015, o 12:15

Wlasnie wyrejestrowałem przy sprzedaży ;)
bitmejker22
Padawan
 
Posty: 16
Dołączył(a): 2015/02/10
MPC: 3000,2000xl
Sampler: asr88,s700,mv88
Kontroler: maschine mikro
DAW: reason

przez totepady » 12 wrz 2015, o 12:24

hmmm....no to....są takie ekhmmm...strony gdzie wszystkie instalki działają ale ja tego nie powiedziałem ;D

EDIT:
ale...czekaj....
sprzedałeś MK2 a w sygnaturce masz jeszcze studio ? więc w czym problem ?
rodzaj kontrolera przeciez nie gra roli ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Avatar użytkownika
totepady
Admin
 
Posty: 2037
Dołączył(a): 2013/01/23
MPC: tak
Sampler: też
Kontroler: mam
DAW: FL / ABTN

przez bitmejker22 » 12 wrz 2015, o 12:43

Sygnaturka nie zmieniona , napierw wymienilem studio na mk2, potem pozbyle sie mk2;)

z tymi instalkami to wlasnie problem widze, bo znajdywalo mi tylko jakies na maka :x
bitmejker22
Padawan
 
Posty: 16
Dołączył(a): 2015/02/10
MPC: 3000,2000xl
Sampler: asr88,s700,mv88
Kontroler: maschine mikro
DAW: reason

przez Thymotheus » 6 paź 2015, o 21:25

daj maila, to Ci podeślę link do takiej na windowsa :D
Avatar użytkownika
Thymotheus
Padawan
 
Posty: 9
Dołączył(a): 2015/09/08
Lokalizacja: Warszawa
MPC: MPD26
Kontroler: Maschine
DAW: Logic, Maschine


Powrót do NI Maschine



cron