MPC-forum.eu Your Music Production Center

RAM

Pytania i opinie dotyczące MPC500.

RAM

przez topzielony » 29 maja 2017, o 10:04

Avatar użytkownika
topzielony
Pad1
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2017/05/27

przez pietruh » 29 maja 2017, o 16:40

Był 10 stronicowy wątek do ramów.
Wejść wejdzie. Ale czasem nawet gdy ram ma odpowiednie parametry i jest sprawny to nie działa później. Nie wiadomo dlaczego. Ja kiedyś 2 ramy miałem ze sklepu komputerowego i oba nie działały. A od jakiegoś gościa z olxa obie mi działały.
Najlepiej znaleźć w takim miejscu żebyś mógł sprawdzić. Ale to wiadomo.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Avatar użytkownika
pietruh
Pad13
 
Posty: 3006
Dołączył(a): 2013/01/10
Lokalizacja: Bydgoszcz
DAW: Reaper, Live

przez topzielony » 30 maja 2017, o 18:50

Dj shop mi odpisal ze maja takie kosci ,sadzicie ze moze byc z nimi problem jak z tymi zamiennikami? bo ta samsunga 30 zł z dj shopa 80 zł ale jak to jedno i to samo to szkoda kasy
Avatar użytkownika
topzielony
Pad1
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2017/05/27

przez topzielony » 1 cze 2017, o 10:00

witamk kupilem ten ram z dj shopa po wlozeniu mpc sie odpala i sie nic nie dzieje czy powinno sie cos pojawic?
jak sprawdzic ile mam ramu teraz?
bez zadnego zaladowanego sampla mam w stereo 12m02s
w mono 24m04s
Avatar użytkownika
topzielony
Pad1
 
Posty: 33
Dołączył(a): 2017/05/27

przez pietruh » 1 cze 2017, o 15:38

No to masz odpowiedź. Bez ramu ile miałeś 2 minuty? Ram działa.
ps. fajnie wiedzieć, że jeszcze mają te ramy w djshopie
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Avatar użytkownika
pietruh
Pad13
 
Posty: 3006
Dołączył(a): 2013/01/10
Lokalizacja: Bydgoszcz
DAW: Reaper, Live


Powrót do MPC500