Mikser jak mikser, ale inno kupuj bez namysłu, jak chcesz poważnie się tym zająć. Ja ostatnio u ziomeczka myślałem, że urżnę sobie paluchy i chociaż 'zmęczony' byłem fest to wszystko wchodziło jak z automatu. Sam nie wiedziałem, że tak UMIM
Mój setup marzeń to: 2xStanton STR.8-150/Technics SL-1210 , HAK 360/380 , Dicery i jakiś dvs, albo Traktor, albo Serato. Ale to trzeba jeszcze popracować A co do inno, to też raczej nie wrzucę go do jakiegoś numarka m1
No nie aż tak, ale jakiś Vestax 05/06 już by straczył doskonale (w sensie, że nie Rane od razu ). Nie wiem ile dokładnie traktor kosztuje, ale nowy mikser + DAW wyjdzie w sumie coś w okolicach Z2-ki. Kumpel kupił jak były w promocji za dwa i pół kloca, teraz kosztuje ok. 3200, ale sprzęt godziwy, to właśnie w to wpakował inno.
ło, to jeszcze jedynka, to ona pamięta początki Vestaxa Też cisnę na hamsterku, a tu jak nie ma przełącznika, to wystarczy na odwrót podpiąć gramce i wyjdzie na to samo.
O !@#$%^&*! To pewnie administracja zarobiła też miliony dolców! I jeszcze niedawno totepady został włączony do administracji.... Przypadek? Nie sądzę...
przeca wiem ale coś będzie trzeba pomyśleć nad jakąś delikatną reklamką, bo się miesięcznie nie wyrabiamy już powoli na tym co mamy, a za tym idą większe koszta. Zastanawiam się nad jakąś kontekstową reklamą tak testowo, ale nie widzi mi się to w ogóle Już lepiej byłoby się ściepnąć po kilka groszy, no ale z tym wiadomo jak bywa