Nie wiem, czy już kiedyś, gdzieś tu wspominałem, ale jestem początkującym jeżeli chodzi o robienie bitów. Właściwie to sprzęt mam od bardzo niedawna, dlatego też prosiłbym o wszelkie rady, uwagi itp.
Jeżeli komuś chce się pisać, to prosiłbym o powiedzenie, nie tylko co nie gra w utworze, ale także co zrobić, by ten problem rozwiązać. Jak do tego podejść, z jakieś strony to ugryźć. Dzięki wielkie z góry
Dla mnie monotonnie trochę. Na moje te bongosy nie "banglawe". Fajnie byłoby gdyby to co teraz jest całą perką było tylko podkładem do normalnej perki(dobrze gadam?)..... A i trochę męczy mnie słuchanie w jednym głośniku czego innego i w drugim ... Może się tak robi nie wiem mi to nie leży ... Jakiś jeszcze sampelek by się tu przydał(?). Niech się nasz "śmietanka" wypowie to będzie pewka na stówę ... Piss Yo!
Same bębny takie sobie, jakby dodać do nich jeszcze jakieś elementy byłoby lepiej. W tło jakieś delikatne haciki mogłyby szumieć więcej. Na dłuższą metę faktycznie monotonne. Posłuchaj bitów noi2era, on robi takie psychodelki i naprawdę mega fajnie mu to wychodzi. Pokmiń nad jego konstrukcjami i brzmieniem.
Masz tu liniacza do jego profilu https://soundcloud.com/noi2er" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Ta perka nadaje fajnego tła i dobrze się pod to bębny daje.... Niska stopa i tłusty, wyraźny werbel nadają od razu fajniejszego klimatu! Pobaw sie jeszcze nad tą perką.