akai mpd24 bez firmware co dalej?

Nie trzeba wyjaśnać
ODPOWIEDZ
lukasDG
Padawan

Cześć, posiadam akai mpd24 niestety staruszek odmówił posłuszeństwa i zaczeły się kłopoty z wariującymi pokrętłami. Sprzęt rozkręciłem wyczyściłem i zapsikałem dedykowanym preparatem do czyszczenia pokręteł. Posiadając wersję oprogramowania 1.01 zachciało mi się wgrywania nowszego softu 1.10 i tym oto sposobem mam chyba trupa na biurku. Po wciśnięciu 3 magicznych klawiszy pozbyłem się softu, a nowego nie mogę wgrać. Objawy: sprzęt instaluje się przez usb jako mpd24 bootloader , a laptop krzyczy że jest błąd sterownika. Mam kabel usb midi i chciałem wgrać sysx przez MIDI-OX i na wyświetlaczu piszę receiving ale nic po za tym się nie dzieje. Nie wiem jak jeszcze można go uratować. Może mi ktoś podpowiedzieć co nie tak robię? lub podesłać link z paczką wsadu którego sam używa i działa na jego maszynie. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam ja i mój kwadratowy przycisk do papieru.
lukasDG
Padawan

Witam, sprzęt uratowany. Wgrany nowy soft w wersji 1.05 presety załadowane automatycznie. Klocek instaluję się prawidłowo pod win 10 i jest widziany w fl studio. Gdyby ktoś potrzebował więcej informacji proszę tu pisać.

Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
ODPOWIEDZ