Stabilność „nowszych” mpc’tek

ODPOWIEDZ
Karol
Pad1
Posty: 77
Rejestracja: 05 sty 2022, 09:25

Pytanie do użytkowników Live, One, X itd.. która z tych maszynek jest najstabilniejsza? Czy ktoś miewa problemy techniczne z którymś z w/w modeli? Zawiechy, lagi, inne dziwne rzeczy.. I pytanie jeszcze odnośnie Live 1 i Live 2; duża różnica w pracy?
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin
Posty: 2099
Rejestracja: 23 sty 2013, 17:00

temat rzeka...
generalnie wszystkie nowe MP latają na tym samym OS'ie więc jakiekolwiek potencjalne problemy będą takie same na wskroś wszystkich modeli.
Z tego co tak patrzę na te !@#$%^&* stronki FB to ludzie mają najczęściej problemy spowodowane braqkiem wiedzy lub po prostu głupotą.
Osobiście nie mogę powiedzieć nic o swojej bo moja ma kompletnie rozgrzebany system i uruchamiałem już na niej wszystko - zaczynając od force'a, przez wszystkie odmiany Engine OS'a - systemy denona, numarka a nawet....Doom'a ;D
Do tej pory przy "normalnym" użytkowaniu nie zawiesiła mi się jeszcze ani razu, natomiast wiem że MP Bizona coś tam krzaczyła ale pomogłem zainstalować na niej "odblokowany" system i z tego co mi wiadomo od tamtej pory działa zajebiście :niepewny:
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Karol
Pad1
Posty: 77
Rejestracja: 05 sty 2022, 09:25

Uuuu... 🤔
Awatar użytkownika
bizon
Moderator
Posty: 822
Rejestracja: 08 sty 2013, 20:06

DonPadzior pisze: 03 cze 2022, 12:17 natomiast wiem że MP Bizona coś tam krzaczyła ale pomogłem zainstalować na niej "odblokowany" system i z tego co mi wiadomo od tamtej pory działa zajebiście :niepewny:
To chyba Maćkowi pomagałeś instalować, nie mi ;>
Ja tam mam soft chyba 2.7 jeszcze. Zwiechy też żadnej chyba nigdy nie miałem na MK1, przynajmniej nie przypominam sobie, a trochę na niej godzin przepracowałem.
Awatar użytkownika
DonPadzior
Admin
Posty: 2099
Rejestracja: 23 sty 2013, 17:00

bizon pisze: 03 cze 2022, 22:54 To chyba Maćkowi pomagałeś instalować, nie mi ;>
Ja tam mam soft chyba 2.7 jeszcze. Zwiechy też żadnej chyba nigdy nie miałem na MK1, przynajmniej nie przypominam sobie, a trochę na niej godzin przepracowałem.
aaaa... możliwe lol .
Swoją drogą, to on nie miał twojej przez przypadek ? Tak mnie się coś kojarzy ?
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Awatar użytkownika
bizon
Moderator
Posty: 822
Rejestracja: 08 sty 2013, 20:06

No teraz to prawdę piszesz ;)
Pożyczyłem mu żeby sobie obadał Live, zanim się zdecyduje na zakup.
ODPOWIEDZ