A próbkę podeślę jak tylko zorganizuję kabelki

hehehehe mój bajzel to w zasadzie efekt mojego lenistwa i bałaganiarstwapietruh wrote:jeszcze se rybson pieprznij 3 tablety jak totepady i 40 calowy telewizor z podłączonym xboxem nad tymi dwoma monitorami!
Prawda ci to....samiuśka prawdamarcinmsz wrote:Dwa monitory to dużo większa wygoda, sam sobie montuje za chwilę.
na xboxsie nie gram tylko na ps3 i nie na 40" tylko na 60" ale niestety do studia nie wejdziepietruh wrote:jeszcze se rybson pieprznij 3 tablety jak totepady i 40 calowy telewizor z podłączonym xboxem nad tymi dwoma monitorami!
u mnie ten porządek jest tylko chwilowym przypadkiemtotepady wrote: hehehehe mój bajzel to w zasadzie efekt mojego lenistwa i bałaganiarstwa![]()
![]()
nie wiem czemu ale różni ludzie lubią pracować w rózny sposób ja na przykład zajebiście czuł bym się w hmmm... studiu Jacka Puig'a a ktoś inny umarłby w pierwszej minucie ugotowany ciepłem wydzielanym przez jego sprzęt
![]()
![]()
Z drugiej strony jednak lubię oglądać studyjka takie jak Rybsona bo zawsze są zajebiście inspirującei nawet gdybym się ogarnął tak jak Rybsą to podejrzewam że po jednej sesji miałbymn bajzel jeszcze jeszcze większy niż teraz hahahahah
.
jest ich teraz w sam raz, pełna wygoda pracy ze skupieniemdudi wrote:Za dużo tych monitorów teraz hahaha nie będziesz się skupiał na muzycebtw co to za kradzione radia samochodowe za Focusritem?
A próbkę podeślę jak tylko zorganizuję kabelki