dudi - Bitów Szaman [Album]

Podziel się tym co tworzysz i oceniaj bity innych.
dudi
Pad16

Tak jest, praktycznie tylko kolorem i brakiem nadruków na czerwonej kasecie :) Szybciej zamówiłeś niż zdążyłem tu odpisać.
EmoTL
Pad2

Fajne, klimatyczne bity w Twoim stylu. WIELKI props za kasetę! :D Dobra akcja, 5!
https://soundcloud.com/emobeats" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
mroziu
Pad1

Hah bałem się że już nie będzie :P
wolfset

zamówiłem i już się nie możemy doczekać z moim akai cs-702d mk II :)
dudi
Pad16

@EmoTL dzięki :) fajnie, że są ludzie, którzy też się jarają takimi akcjami
@mroziu, wszystko jest. Zwykłe kasety w opór będą mogły lecieć. Problem jest z kolorowymi, bo się na szybko rozeszły :D
@wolfset dzięki panie za wsparcie! Wysłałem ci maila, to odpisz jak odbierzesz.
wolfset

Proste, że chcę czerwoną ><
Jak trzeba to poczekam, i tak mnie zawiało ;)
No kiedyś trzeba kupić tą pierwszą kasetę z hip hopem :P
dudi
Pad16

W takim razie informuję na bieżąco o postępach w nowej dostawie :)
GrubyBeats
Pad2

Wlasnie przegladam sobie Facebooka i cos przyciagnelo moj wzrok :D sie okazuje ze to ta kasetka :D naprawde kozacki klimat :D a 7 ten saksofon to poprostu ciaaary :D naprawde same Akai + Woski ? :) zero instrumentow czy vst ? :D
https://www.facebook.com/GrubyBeatz" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://soundcloud.com/grubers" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
pietruh
Pad12

GrubyBeats wrote: vst ? :D
słyszałem, od pewnego mędrca(szamana?), że jak to się stanie to skończy się świat i nie będzie muzyki albo jak w filmie "To jest już koniec" (komedia dobra polecam heh) >< :P ><
We can play in the graveyard
Dream about joining in
dudi
Pad16

GrubyBeats wrote:Wlasnie przegladam sobie Facebooka i cos przyciagnelo moj wzrok :D sie okazuje ze to ta kasetka :D naprawde kozacki klimat :D a 7 ten saksofon to poprostu ciaaary :D naprawde same Akai + Woski ? :) zero instrumentow czy vst ? :D
Wiedziałem, że ten czerwony będzie razić :P
Ani kawałek dźwięku, ani szumu nawet nie jest z innego źródła niż placuszek. Ja to chciałem nawet skrecze podogrywać na MPCtkę, ale jak jotka to usłyszał to się przeżegnał ;)
MARKOWY
Zwycięzca Ligi Bitów

Jaram się tym całym pomysłem z kasetą, niecodzienne jest to w dzisiejszych czasach - dla na prawdę zatwardziałych głów!
Ciężkie bity, ale uwielbiam takie w których bassline dominuje, zwłaszcza kontrabasowy
8 jest mocarna, a 10 (bonus) zawijam na trening bo dobre do nóżki, tudzież bańki kręconej:)
Minusem jak dla mnie jest mała ilość skreczy - spodziewałem się więcej, ale te co są, są przednie, więc propsy też dla Jotki.
https://soundcloud.com/markowe-bity" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
pietruh
Pad12

MARKOWY wrote:więc propsy też dla Jotki.
Właśnie! Bo zapomniałem o Nim. A ziomek dał kozackie skreczyki i ukłon w pas dla niego też! :P
Dream about joining in
dudi
Pad16

Wiadomo! Bez jotki nie było by takiego rozpiździaju i tak dobrze ogolonych wąsów :) Na kolejnym projekcie będzie z pewnością więcej skreczydeł, ale niedosyt w tym wypadku jest jak najbardziej wskazany! :D
jotka
Pad1

dziękóweczka panowie :) aż dostałem cara na twarzy heh :p MIŁO MIŁO... następna kasetka napewno bedzie zawierała większą ilość skreczynów, a tym samym bede miał przyjemność zaprezentować któryś z własnych numerów :) swoją drogą - Dudi musimy juz zacząć myśleć nad kolejnym albumem! zajawa mega
dudi
Pad16

Jasna sprawa panie! :) Trza nowe płytki kołować i jedziemy :D
b0b
Pad7

dudi wrote:Trza nowe płytki kołować i jedziemy :D
Chyba kasetki : D
dudi
Pad16

Miałem na myśli wosk z nowymi sampelkami :) Bo wypstrykałem się ze wszystkiego :(
mroziu
Pad1

I jak wysłałeś już bo z niecierpliwości nie mogę usiedzieć w miejscu :P
dudi
Pad16

Wysłane panie kochany, do ciebie dzisiaj rano poszło, bo wczoraj się nie wyrobiłem na pocztę po nagraniu kasetówki. Jutro będzie, chyba że listonosza gdzieś psy pogryzą :)
pietruh
Pad12

ja już dostałem :) odsłuchana, kozak, wiadomo propsy :D
Dream about joining in
Post Reply