gotowe cale sekwencje na mpc ?

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

mpccc pisze:poslij jak mozesz

ech, sluchalem teraz tego Twojego bitu z sound... lepiej mi nie posylaj ;)
Pietruh przynajmniej mógłby ci pokazać jak zabrać się do rzeczy, trochę pokory mógłbyś wykazać w sobie, bo nie masz zielonego pojęcia o najprostszych czynnościach, a w momencie kiedy on próbuje ci pomóc wypowiedziałeś się w sposób karygodny wg mnie! Totepady popełnił błąd dając ci tego linka, bo najzwyczajniej w świecie takim zachowaniem nie zasłużyłeś na tego typu pomoc.
mpccc pisze:hmmm moze nie noon ale takie cos jak ty robie w 10 sekund wiec wiesz ;)
Nie chciałeś chyba programu żeby oceniać czyjeś brzmienie i nie liczyłeś, że ktoś ci podeśle super majstersztyk, nad którym pracował 2 tygodnie?! Bo abstrahując od brzmienia to z technicznej strony nie jesteś w stanie poprawnie użyć nawet TC.
mpccc
Pad1

spoko masz racje, po prostu mi sie to nie podoba wiec nie chce tego...
a zreszta sam sie o to prosil napieprzajac :)
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12

mpccc pisze: a zreszta sam sie o to prosil napieprzajac :)
Możesz wyjaśnić mi to zdanie?
Zaoferowałem pomoc o którą prosiłeś, dostałbyś normalnie złożoną sekwencję, chciałeś zobaczyć budowę i dostałbyś coś z ładnym szkieletem a nie gotową willę. Na poprzednim zdaniu czyli :
mpccc pisze:spoko masz racje, po prostu mi sie to nie podoba wiec nie chce tego...
mogłeś skończyć swoją wypowiedź.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
mpccc
Pad1

wypowiedz skonczona:) doceniam Twoje starania i dziekoweczka, chcialem po prostu cos z jebnieciem:)
ODPOWIEDZ