swoją drogą to wpadłem tylko powiedzieć że...... 7 PAŹDZIERNIK PANOWIE !!! #NIKiller

Jest może kategoria emocji "soundtrack do książek Lovecrafta bo się naczytałem i #macki"?siemasz3 wrote:Zważywszy na zastój w związku z naszą twórczością przyszedł mi do głowy pewien pomysł, który dotyka podstawowego zagadnienia związanego z robieniem muzyki - wyrażenia emocji.
Robimy numer, który jest odzwierciedleniem jakichś emocji - niech to będzie strach, smutek, gniew, miłość etc... Wysyłamy go do żyri wraz z informacją o tym jaki stan wyrażamy. Pozostali uczestnicy, wyrażając opinię, zgadują o jakie emocje chodziło autorowi (a może lepiej by było stwierdzić - jakie uczucia wywołuje numer u nich podczas odsłuchu). Kto uzbiera najwięcej trafnych odzwierciedleń, wygrywa. Zdajmy się na kreatywność i wyobraźnię bez marudzenia, że "sampel nie siadł". I co wy na to?
ok.. proponuję - wqrw! lub adrenalinasiemasz3 wrote:Robimy numer, który jest odzwierciedleniem jakichś emocji
właśnie jak dam skrócony link google to się nie wyświetlająpietruh wrote:Brak obrazka...TTP dawaj raz jeszcze jakiś link