Z tego co wiem standalone już ma żadnego nie być
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
TUrbo SPAMownik
- czarnobrody
- Pad4
Też gdzieś czytałem, że standalone nie będzie
https://soundcloud.com/czarnobrody
sp 404 ninjah
sp 404 ninjah
- MadBullBeats
- Pad6
No smutek,też doszły mnie słuchy,zresztą Akai to już nie ta sama firma z pasją jak kiedyś - może ktoś kiedyś wypuści coś konkretnego w standalone było by grubo
- kazmisz
- Pad3
To już raczej oddział numarka moznaby powiedzieć, no ale szkoda, druga sprawa, że nikt z konkurencji też raczej nie zrobi już standalone, osobiście mam tylko MPC studio ale chętnie za jakiś czas kupilbym coś mobilnego
- Santiago
- Pad4
Phife Dawg R.I.P.
http://soundcloud.com/santiago-23" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- Moderator
Ktoś przychodzi ktoś odchodzi normalna kolej rzeczy. Dlatego należy się inspirować najlepszymi tak żeby pamięc o nich była wciąż żywa I boombap nie umiera bo gdyby tak było nie miałbys młodych wyjadaczy pokroju Mc Shinobi, Blabbermaufa czy biorąc pod uwagę lokalne podwórko takich wyjadaczy jak Hurragun czy Centrum Strona. Tak więc stwierdzenie ze boombap umiera to totalny Bullshityopietri pisze:Tak już bywa, bumbap dosłownie umiera.Santiago pisze:Phife Dawg R.I.P.
[youtube]1BzuAna2UVs[/youtube]
[youtube]YO8h5VLnDZI[/youtube]
[youtube]z-80qh3x4E4[/youtube]
- yopietri
- Pad2
Ja tam mam swoje zdanie na ten temat, to nie dziewięćdziesiąte stilo już są. Wiadomo że młode koty jeszcze kontynuują całą wyjadake na tłustych bębnach ale jest to nieliczne. Cała "moda" <- brzydkie stwierdzenie, na Amerykę i cykacze przewyższa słuchalnością aktualnie wśród młodych słuchaczy (moich rówieśników) Tak więc eeelo pozdrówki! : )DirtyDrumzStudio pisze:stwierdzenie ze boombap umiera to totalny Bullshityopietri pisze:Tak już bywa, bumbap dosłownie umiera.Santiago pisze:Phife Dawg R.I.P.
- pietruh
- Pad12
Z drugiej strony muzyka się rozwija. I dobrze. Gdybyś miał całe życie słuchać boombapów miałbyś dość pewnie. Ja tam lubię czasem puścić Wiz Khalife czy G-Eazy'ego i nie nudzę się. Muzyka jak wszystko musi się rozwijać!yopietri pisze:
Ja tam mam swoje zdanie na ten temat, to nie dziewięćdziesiąte stilo już są. Wiadomo że młode koty jeszcze kontynuują całą wyjadake na tłustych bębnach ale jest to nieliczne. Cała "moda" <- brzydkie stwierdzenie, na Amerykę i cykacze przewyższa słuchalnością aktualnie wśród młodych słuchaczy (moich rówieśników) Tak więc eeelo pozdrówki! : )
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- MadBullBeats
- Pad6
Tak myślę że chyba kupię Zoom Sampletrak - wie ktoś coś o tym ?Miał ktoś?Wady,zalety?Tak pozatym to zapraszam na Instagrama jak ktoś ma szukać MadBullBeats wariaty -
- pietruh
- Pad12
U mnie boox_beatz też zapraszam.KlijentEastwood pisze:Tak pozatym to zapraszam na Instagrama jak ktoś ma szukać MadBullBeats wariaty -
A na twitterze - jak już tak się chwalę - @boox777
Dream about joining in
Dream about joining in
- MadBullBeats
- Pad6
Nudaaaaa - forum, jak tu zajrzałem pierszy raz to cały czas były jakieś homeworki zachęcające do aktywności i treningu skilli a teraz tylko Twoja muzyka i Sprzedam...lipa po całości,sam wiele razy chciałem rzucić patent na konkurs typu dajemy acapelle i robimy do niej biciwo a wygraną będzie np.brejkbeat zgrany z wosku - ludzie lubią taką aktywność bo jest to forma współzawodnictwa i dla nowych beatmakerów dobry trening aby wyciskać z siebie max możliwości - przynajmniej ja tak miałem bo zaczynałem robić bity kiedy zapisałem się tu - także rzucajcie swoje pomysły,żeby coś się działo - peace yo
- pietruh
- Pad12
Rypsą i Dudi pracują nad Little Boyem jeżeli chodzi o aktywność, sam nie wiem kiedy go zrzucą. Jak masz jakiś pomysł na Homework to możesz po prostu go wrzucić. Nikt się nie obraziMadBullBeats pisze:Nudaaaaa - forum, jak tu zajrzałem pierszy raz to cały czas były jakieś homeworki zachęcające do aktywności i treningu skilli a teraz tylko Twoja muzyka i Sprzedam...lipa po całości,sam wiele razy chciałem rzucić patent na konkurs typu dajemy acapelle i robimy do niej biciwo a wygraną będzie np.brejkbeat zgrany z wosku - ludzie lubią taką aktywność bo jest to forma współzawodnictwa i dla nowych beatmakerów dobry trening aby wyciskać z siebie max możliwości - przynajmniej ja tak miałem bo zaczynałem robić bity kiedy zapisałem się tu - także rzucajcie swoje pomysły,żeby coś się działo - peace yo
Dream about joining in
Dream about joining in
- MadBullBeats
- Pad6
Co za Little Boy ?Był problem ostatnio kiedy gościu chciał żeby zrobić homework z sampla który on wybrał bo potrzebował track na HH Kemp,także...
- pietruh
- Pad12
Little boy - taka tajna broń. Pomęczę trochę dudiego co z tym. A co do HW. Masz moje błogosławieństwo. Wrzucaj co tam maszMadBullBeats pisze:Co za Little Boy ?Był problem ostatnio kiedy gościu chciał żeby zrobić homework z sampla który on wybrał bo potrzebował track na HH Kemp,także...
Dream about joining in
Dream about joining in
- czarnobrody
- Pad4
[youtube]94DViygBaP0[/youtube]
To widzieli?
To widzieli?
https://soundcloud.com/czarnobrody
sp 404 ninjah
sp 404 ninjah