Gramofon do samplingu
- pietruh
- Pad12
Parę postów wyżej podałem 2 modele z allegro które moim zdaniem są warte sprawdzenia - oczywiście jakoś nikt nie sprawdził tylko się kłóci o cenę winyli. Dzięki za pomoc!
1
2
Idąc dalej :
3
4
Może ktoś się wypowiedzieć na temat i odpowiedzieć mi na pytanie w końcu albo podać jakąś sensowną odpowiedź?
Podaje gramofon który mieści się w przedziale cenowym i nikt mi nie odpowiedział.
Jeszcze raz :
Klik
Czy ten gramofon styknie?
1
2
Idąc dalej :
3
4
Może ktoś się wypowiedzieć na temat i odpowiedzieć mi na pytanie w końcu albo podać jakąś sensowną odpowiedź?
Podaje gramofon który mieści się w przedziale cenowym i nikt mi nie odpowiedział.
Jeszcze raz :
Klik
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
Odpowiedziałem - starczy obojętnie jaki gram, który trzyma obroty i da rade wsadzić do niego nowy system. Patrząc na to co tu wstawiłeś, to da rade. Zainwestuj w system bo jakość nagrania w samplingu z wosku jest najważniejsza. I udanych zakupów wosków za 5 zeta ... Uszkodzonych gramofonów to ja bym nie kupował.pietruh pisze:Parę postów wyżej podałem 2 modele z allegro które moim zdaniem są warte sprawdzenia - oczywiście jakoś nikt nie sprawdził tylko się kłóci o cenę winyli. Dzięki za pomoc!
1
2
Idąc dalej :
3
4
Jeszcze raz :
Klik
- pietruh
- Pad12
Napiszę do tego typa w takim razie i jak podeśle mi gramca to ogarnę tego ortofona.Ende pisze: Weź ten co Ci podałem + tego ortofona, chcesz być zadowolony z zakupów, czy nie?
Tak myślę, że jak już nakupuję i wysampluje co się da to pewnie będę chciał to opchnąć na forum (oczywiście po tej samej cenie) więc dziękizone pisze:I udanych zakupów wosków za 5 zeta ...
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
bez głupich min !@#$%^&* i do naukipietruh pisze:Tak, tato "_zone pisze:ok, ale szanuj je
- DonPadzior
- Admin
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.