RAM

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
topzielony
Pad1
Posty: 33
Rejestracja: 27 maja 2017, o 14:55

Awatar użytkownika
pietruh
Pad12
Posty: 2976
Rejestracja: 10 sty 2013, o 14:07

Był 10 stronicowy wątek do ramów.
Wejść wejdzie. Ale czasem nawet gdy ram ma odpowiednie parametry i jest sprawny to nie działa później. Nie wiadomo dlaczego. Ja kiedyś 2 ramy miałem ze sklepu komputerowego i oba nie działały. A od jakiegoś gościa z olxa obie mi działały.
Najlepiej znaleźć w takim miejscu żebyś mógł sprawdzić. Ale to wiadomo.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Awatar użytkownika
topzielony
Pad1
Posty: 33
Rejestracja: 27 maja 2017, o 14:55

Dj shop mi odpisal ze maja takie kosci ,sadzicie ze moze byc z nimi problem jak z tymi zamiennikami? bo ta samsunga 30 zł z dj shopa 80 zł ale jak to jedno i to samo to szkoda kasy
Awatar użytkownika
topzielony
Pad1
Posty: 33
Rejestracja: 27 maja 2017, o 14:55

witamk kupilem ten ram z dj shopa po wlozeniu mpc sie odpala i sie nic nie dzieje czy powinno sie cos pojawic?
jak sprawdzic ile mam ramu teraz?
bez zadnego zaladowanego sampla mam w stereo 12m02s
w mono 24m04s
Awatar użytkownika
pietruh
Pad12
Posty: 2976
Rejestracja: 10 sty 2013, o 14:07

No to masz odpowiedź. Bez ramu ile miałeś 2 minuty? Ram działa.
ps. fajnie wiedzieć, że jeszcze mają te ramy w djshopie
We can play in the graveyard
Dream about joining in
ODPOWIEDZ