1.witam, mam karte 128 ale to troche malo, czy wystarczy kupic zwykla karte cf ? bedzie pasowala??
2. nie mam dodtakowej pamieci ram jak widze po otworzeniu klapki na baterie, czy to zle?
3. wgralem na karte sampel , wchodze na niego i daje do it a nastepnie pad i nic sie nie dzieje... nadal na tym padzie jest jakis clap ...
sorrki za glupie pytania ale gubie sie w tym. Pzdr. 5
KARTA CF , SAMPEL LOAD
- dudi
- Pad16
http://www.akaipro.com/mpc500" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow -> docs & downloads
Autoload wyłączasz w load mode. Później włącz i wyłącz MPC żeby ci się odpaliła z niezaładowanymi próbkami. Poczytaj trochę tematów w dziale MPC 500, bo już sporo było powiedziane.
Autoload wyłączasz w load mode. Później włącz i wyłącz MPC żeby ci się odpaliła z niezaładowanymi próbkami. Poczytaj trochę tematów w dziale MPC 500, bo już sporo było powiedziane.
-
- Pad1
Popatrz to nie dziala. wlaczam mpc, klikam i przytrzymuje mode, nastepnie daje load, sample i wybieram przykladowo miss.wav nastepnie klikam na 12 levels, i wyskakuje mi assign to pad a , daje pad 1 i na wyswietlaczu pokazuje mi A1 i co dalej?? jak sie to zatwierdza? miga mi full level, 12 levels i play... co dalej?? sorki ale nie kapuje
- pietruh
- Pad12
http://image.ceneo.pl/data/products/452 ... mpc500.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
A widzisz napis DO IT pod 12 levels?
A widzisz napis DO IT pod 12 levels?
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
-
- Pad1
otworzyl mi sie juz manual ale i tak wszystko jest po angielsku ok niby jest pod padem bo jak naciskam wyskakuje mi sample assign A
ok, mam dzieki wielkie:), pytanko : jak wyrownywac sample do linii jesli nie bede uderzal rowno z metronomem?
ok, mam dzieki wielkie:), pytanko : jak wyrownywac sample do linii jesli nie bede uderzal rowno z metronomem?
Ostatnio zmieniony 02 lip 2013, 20:17 przez dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: połączyłem posty
Powód: połączyłem posty