słuchawki działa jedna strona
-
- Padawan
Witam, kupiłem mpc 1000, kupiłem również adapter na dużego jecka, słuchawki jakie mam to Philips SHO9561 , problem polega na tym że gra tylko jedna storna w słuchawkach, co mogę zrobić żeby grało na dwie strony.
-
- Padawan
Tak słuchawki wpiąłem w Phones, a sample mam tylko te standardowe które już były, tak że wydaje mi się że to nie wina sampli
- DonPadzior
- Admin
na dzeń dobry to bym sprawdził czy słuchawki działają normalnie na innym sprzęcie a później sprawdził przejściówkę bo te najczęściej są lipnej jakości (te z plastikowymi końcówkami).
Grzebanie w OSie w poszukiwaniu problemu jest chyba na ostatnim miejscu....
Grzebanie w OSie w poszukiwaniu problemu jest chyba na ostatnim miejscu....
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Padawan
słuchawki są dobre, bo na innym sprzęcie grają normalnie, przejściówkę mam raczej dobrej jakości, cała metalową
-
- Padawan
Pójdę dziś do sklepu i wymienię, napiszę później czy pomogło.
- dudi
- Pad16
Jak masz w co to wpiąć to zbadaj na innym sprzęcie, jak nie to idź do sklepu ze słuchawkami jak przejściówka okaże się trefna to ci wymienią, a jak to nie będzie kwestia przejściówki to będziemy myśleć.przemekpawlowski pisze:słuchawki są dobre, bo na innym sprzęcie grają normalnie, przejściówkę mam raczej dobrej jakości, cała metalową
EDIT:
za wolny byłem
- pewuprodukcje
- Pad2
Polecam pokręcić nieco jackiem w przejściówce, albo go delikatnie wyciągnąć, tak żeby nie był włożony do końca. Miałem ten problem przy okazji najtańszego przedłużacza do słuchawek.
Wciskam pad, kładę funty, daję bejslajn. Bęben gra, nie wiesz brat ile to szczęścia...