SIemanko, zakupilem wlasnie mpc 1000 v2 uzywana, miala byc w stanie bardzo dobrym i wizualnie jest... jak laduje sample pod pady to strasznie harczy jak naciskam jakis pad, mocniej mniej, lzej mocniej i tak przerywa.... dodam ze full level zaznaczylem... o co kaman?
rozmawialem z nim przez tel. i mowi ze nie potrafie grac na tym systemie jj os 3.12 ze jak wgram stary soft to bedzie dobrze. Pieprzy glupoty? mowi ze na jj inaczej sie stuka
Brzeczy harczy
- DonPadzior
- Admin
masz telefon ? to nagraj jakiś krótki filmik.... buczy harczy dużo nie mówi bo są różne rodzaje buczenia harczenia
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad1
nie mam jak nagrac, sciagnalem oryginalne oprogramowanie i problem zniknal ale o co tu chodzi??
na starym wyswietlacz jakis wyblakly malo co widac .... i zamula , ja chce jj ... czy to wina tego uzywanmego mpc?
na starym wyswietlacz jakis wyblakly malo co widac .... i zamula , ja chce jj ... czy to wina tego uzywanmego mpc?
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 22:44 przez dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: edytuj posty
Powód: edytuj posty
- dudi
- Pad16
Dopóki nam nie wrzucisz tych dźwięków nie będziemy w stanie nic poradzić, bo jak padziory powiada - buczeń i harczeń może być mnóstwo. Osobiście nie sądzę, żeby JJ cokolwiek zmieniał w dźwięku, więc przyczyna musi być inna niż soft. Jeszcze nie słyszałem, żeby ktoś na JJu inaczej cisnął niż na Akai OSie
- dudi
- Pad16
http://www7a.biglobe.ne.jp/~mpc1000/" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow 3.16 zassaj, a 3.10 to jest dla 2500
- DonPadzior
- Admin
Śliskie pytanie...
Jednym wystarczy OS1 innym 2XL, a niektórzy z chęcią połączyliby 2XL z OS3.
Poczytaj porównanie na stronie JJ'a...
Jednym wystarczy OS1 innym 2XL, a niektórzy z chęcią połączyliby 2XL z OS3.
Poczytaj porównanie na stronie JJ'a...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.