dobry kierunek, ale szczerze mówiąc brakuje mi tu jakiegoś konkretnego pierdo***ęcia, sama koncepcja mi się podoba.
[youtube]dO2mnthQElU[/youtube] - jak przesłuchałem - ten track mi się skojarzył więc go podbijam do sprawdzenia, chociaż nie jestem pewny czy to taki prawilny 8bitowy beat
Trochę jest w podesłanym przez ciebie traczku quasi 8 bitów, ja się bawię w trackery i wypluwam typowe 8 plus kombinowane dalej jest z normalnymi samplami, później puszczone przez kasetę. A co do pierdo*nięcia to subiektywnie podchodząc do tematu - mnie pasi jak jest Ale dzięki za opinię, bo zawsze są mile widziane.
Dobry temat, że tak eksperymentujesz, podoba mi się to. Sam bicior jak dla mnie mega, perka(!) i sample idealnie się razem kleją i w sumie nie ma nic do dodania Mix/Master na MPC, czy na singiel do EPki coś się pozmieniało?
Zajarańczo, że się podoba sinior Wszystko na MPC, nie mam potrzeby wychodzenia poza akajkę w tej kwestii, bo w DAWie robiłbym tego samego rodzaju zabiegi co tutaj już mam obcykane i na szybkości je atakuję
Łe no pewnie Jedyne co to muszę się pobawić przy następnym bicie żeby samą perkę dać na kasetkę i zobaczyć co z tego fajnego wyjdzie i czy będzie cokolwiek słychać, a jak nie to pogniete winyla i też będzie dźwięk styrany.
Trzeszczy i przeskakuje jak żaden inny. Takich bębnów jeszcze nie miałem. Niedługo nagram manuala: jak prawidłowo łamać perki, a wtedy każdy zacznie robić brejkbity