PERKUSJONALIA - MUZYK

czyli pierdzioszenie o szopenie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Apparat
Padawan

Witam wszystkich, ponieważ to pierwszy mój temat na tym forum.
Wraz ze swoim projektem szukamy osoby odpowiedzialnej za perkusjonalia. Potrzebujemy osoby która nie tylko potrafi działać na MPC ale także gra na perkusji. Jeśli jesteś taką osobą lub Twoi znajomi znają się na tym i byliby zainteresowani. Daj znać na maila.
W wolnym czasie lubimy posłuchać: Archive, Massive Attack, Portishead, Apparat, Moderat, Yann Tirsen, Godspeed You Black Emperor!, Sigur Rós

Pozdrawiam

Apparat
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

Napisz więcej co to za projekt :)
Awatar użytkownika
Apparat
Padawan

Skład taki jak tutaj:
[youtube][/youtube]

tylko dochodzi kwartet smyczkowy, chórki...Materiał jest, nagrania od 10 lutego.

Co dokładnie? postaram się wsyzstko wyjaśnić:D
Ostatnio zmieniony 24 sty 2013, 00:48 przez dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wstawiaj linki w BBkody
Awatar użytkownika
Ryba
Admin

wspaniały skład! syntezatory robią miazgę :) a tak po za tym gdybym umiał grac na perkusji akustycznej i idealnie na MPC to z wielka chęcią bym chciał z wami zagrać :)
Awatar użytkownika
Apparat
Padawan

Podeślijcie znajomym ten temat...
Zgrać wszystko w jednym word clock robi miazgę...
Awatar użytkownika
Ryba
Admin

Apparat pisze:Zgrać wszystko w jednym word clock robi miazgę...
to na pewno :), propsy dla was :) macie płytę swoja?
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

zajebisty projekt man :) Podesłałem już kumplowi, w razie zainteresowania jakoś was ustawię
Awatar użytkownika
Apparat
Padawan

Cześć

Materiał jest. Płyty nie mamy, Będziemy nagrywać od 10 Lutego. Ludzie w projekcie są z różnych stron - (Katowice,Kraków (ale jeśli ktoś ma czas i jest w stanie być na próbach do nagrań i na samych nagraniach to może być nawet z Australii, jesteśmy otwarci na każdego) Zastanawiamy się nad studio, ale też dochodzimy do wniosku i mamy możliwości nagrać ścieżki profesjonalnie nie wchodząc do studia.(Duży dom na wsi) później studio na mix i mastering.
Piszcie do każdego kto jest takim muzykiem jakiego poszukujemy. Kogoś kto odpowiedzialny będzie za stronę bitów, sampli siedząc za perkusją.
Dzięki wszystkim, którzy cokolwiek zrobią w tej sprawie, mam nadzieje że kiedyś będę mógł pomóc innym.

======>
Awatar użytkownika
Ryba
Admin

również podeśle znajomym ten temat :)
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

Mój człowiek odpadł, robi teraz jakiś własny projekt i na to nie będzie miał czasu
ODPOWIEDZ