TUrbo SPAMownik
- b0b
- Pad7
Ja po 1 mógłbym jakiegoś grosza !@#$%^&* do ściepy.
A z innej beczki odpowie mi ktoś na pytanie, jaki mi kumpel zadał dziś? Czy jest sens dawać do masteru kawałek, który ma nagrane wokale normalnie, ale pod instrumental ściągnięty z jutuba? Czy po miksie takiego numeru, master może coś dać? Dużo/mało? Opłaca się?
A z innej beczki odpowie mi ktoś na pytanie, jaki mi kumpel zadał dziś? Czy jest sens dawać do masteru kawałek, który ma nagrane wokale normalnie, ale pod instrumental ściągnięty z jutuba? Czy po miksie takiego numeru, master może coś dać? Dużo/mało? Opłaca się?
- pietruh
- Pad12
No chłopie 3 fanów na fb więcej, normalnie jak się podnieciłem człowieku hahahab0b pisze:Wchodze na FB, a pierwszy post od "Robie Bity" i zdjęcie mpc, słuchawek i gramca pietruha, jakie niedawno wrzucał tutaj fejm jak !@#$%^&*
Ale mają jak byk napis tt1625 to ludzie piszą tt200 i tt1650
Ale wiecie, jak coś to nie ja podesłałem, bo będzie, że się sprzedałem jeszcze i gruby hajs za to dostałem
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- dudi
- Pad16
Serwer i domena płatne do stycznia, więc jeszcze jest na to czas, ale miło wiedzieć, że znalazłby się ktoś chętny Zawsze nawet piątak będzie mile widziany, ale to w okolicach listopada/grudnia będę organizować ewentualnieb0b pisze:Ja po 1 mógłbym jakiegoś grosza !@#$%^&* do ściepy.
W zasadzie to miks był tylko sampla z wokalem i jak ktoś wiedział co robić to IMO już nic się nie wykrzesze z tego, jeśli mówimy o 'stand alone' kawałku. Cudów z jutjubowych ripów nie zrobi nawet żaden londyński spec, a jeśli to ma być za hajsy to tym bardziej odradzam. Za free można dać komuś żeby się pomęczył, może ma jakieś zdolności, pobawi się trochę EQ, ale mimo wszystko sądzę, że zawsze usłyszy się, że to rip z jutjubab0b pisze:A z innej beczki odpowie mi ktoś na pytanie, jaki mi kumpel zadał dziś? Czy jest sens dawać do masteru kawałek, który ma nagrane wokale normalnie, ale pod instrumental ściągnięty z jutuba? Czy po miksie takiego numeru, master może coś dać? Dużo/mało? Opłaca się?
-
- Pad10
- DonPadzior
- Admin
Jestem panowie - właśnie zakończyłem muzyczny detoks i póki co to jeszcze tylko na telefonie ale już jestem od wieczorka zacznę nadrabiać zaległości
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- pietruh
- Pad12
sorry za dabla ale :
http://www.kupujciepolskirap.pl/pages/p ... k-2292.php" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Patrzcie na imię i nazwisko producenta...no nie mogę najpierw tablety Boox a teraz to...kurde
http://www.kupujciepolskirap.pl/pages/p ... k-2292.php" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Patrzcie na imię i nazwisko producenta...no nie mogę najpierw tablety Boox a teraz to...kurde
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in