daj filtr na bass bo strasznie pierdzi werbel głośniej, stopie brakuje compresora, hi hat ciszej, master w eq do ustawienia a tak generalnie git można spróbować jeszcze użyć efektów na samplu klawiszowym jak i na flecie
Stopa stopa werbel hi hat sampel całość po prostu nie brzmi jeśli to początki to całkiem niezłe ... ale jako coś czego się słucha z przyjemnością to lipa nie odsłuchałbym drugi raz . Dawaj kolejne prod . poz .
damaj wrote:i ty mi mowisz ze u mnie stopa slaba hihat gowno i innych cennych rad udzielasz...co to !@#$%^&* przedszkole....?
Przedszkole to Ty robisz z tego forum takimi komentarzami. Nie mówię, nie uważam że moje bity !@#$%^&* bo moim zdaniem są złe, dla tego pytam co źle robię i staram się to przy następnej produkcji poprawić. Dział muzyka służy do dzielenia się swoją produkcją oraz do jej oceniania komentowania więc napisałem co moim zdaniem jest do poprawy jeśli Ci nie pasuje takie forum to się nie udzielaj Pozdro.
damaj wrote:przepraszam zdenerwowalem sie...
dobry ten bit...
Nie chodziło mi o to, żeby napisać, że bit jest najsys, tylko żeby wyrazić swoje zdanie w mniej "inwazyjny" sposób, żeby się za chwilę awantura nie zrobiła.