Warto luknąć
[youtube]KaQpTn9nQNg[/youtube]
DJ SUPER CUTS 2
- DonPadzior
- Admin
Widzieliśmy już...widzieliśmy
Swoja drogą to 1:09:30 - mój człowiek z którym sie wychowałem od małego kajtka - hektolitry wódy, dziesiątki imprez, i setki godzin na treningach
NH RepreZent
Swoja drogą to 1:09:30 - mój człowiek z którym sie wychowałem od małego kajtka - hektolitry wódy, dziesiątki imprez, i setki godzin na treningach
NH RepreZent
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
to własnie on - PLASH
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
W końcu z Huty...heheheh
- DonPadzior
- Admin
Może... tylko nie mam weny i nie wiem o czym by tu, więc lepiej szukaj tematu bo kurna z dnia na dzień szanse na filmik coraz mniejsze jako że coraz częściej MP używam gł jako urządzonka do wyzwalania sampli - technologia idzie naprzód, sad but true...b0b pisze:A propos... może jakiś filmik o JJOSie sensei?