gdzie są moje sample?
-
- Pad1
siemano.Mam pewine problem mianowicie,gdy juz zgarm sampla/e i podpisze własna nazwą pojawiaja się w Pmg(no i wszystko jest spoko) do momentu kiedy wyłacze akai i włącze ponownie...-ich nie ma(nie moge ich znaleźć ).Czy wiecie jak mi pomóc?z góry dzięki.Aha jak zapisac swój kawałek?i do czego służą banki?
- pietruh
- Pad12
Ale ja się nie nabijam, tylko mówię na serio. Musisz zapisać sample na karcie CF i wtedy ładujesz je z tej samej karty. Najlepiej zapisywać opcją "Enter memory project" Czyli całość - sekwencje(tracki też), program i sample.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
-
- Pad1
no dobra przezuciłem cała ścieżke na CF,ale dalej nie moge jej odszukać w Pmg?Napisze jak tu u mnie sie odbywa:
właczam MODE pad3 i pojawiają się dwa wiersze po lewej jest SAVE:A Sample,a po drugiej SAMPLE01(to jest ta moja scieżka,którą skopiowałem na CF), no i kiedy nacisne LOAD wyskakuje mój sampel w WAV i jedynie moge odsłuchać go uruchamiająć za pomocą PLAY?rozumiesz coś z tego?
właczam MODE pad3 i pojawiają się dwa wiersze po lewej jest SAVE:A Sample,a po drugiej SAMPLE01(to jest ta moja scieżka,którą skopiowałem na CF), no i kiedy nacisne LOAD wyskakuje mój sampel w WAV i jedynie moge odsłuchać go uruchamiająć za pomocą PLAY?rozumiesz coś z tego?