Notabilis Beat zapraszam do odsłuchania
- dudi
- Pad16
W sumie chyba wszystko w temacie podobania napisałem od razu pod bitem, ale mam wątpliwości czy się zrozumieliśmy, czy po prostu nie chcemy się zrozumieć, bo diabeł tkwi właśnie w szczegółach i pisząc na takim forum prosisz o opinię ludzi, którzy zwracają właśnie na takie rzeczy uwagę. Jakbym słuchał eski i innych forfantiwi to pewnie jarałbym się wszystkim.dudi wrote:Nierówno i fałszuje, mówiąc o bicie.
Making a long story short, jeszcze trochę dźwięków przeleci zanim będziesz kotem.
O tekście i flow też mam pisać czy odpuścić sobie?
Nie traktuj mojej wypowiedzi jako atak, po prostu nie od włażenia w dupska tu jesteśmy, tylko od tego żeby sobie pomagać, a że niejednokrotnie krytyka jest potrzebna i motywująca, taki oto zabieg zastosowałem.
-
- Pad1
wiem ale idealnie nigdy nie wyjdzie ,pisałem wcześniej ze komputer miałem obciążony ale dzieki za wysłuchanie postaram się coś nowego nagrać i wrzuce na forum
wporządku rozumiem ,będę pomagał innym zrozumiałem
wporządku rozumiem ,będę pomagał innym zrozumiałem
Last edited by dudi on 03 Oct 2013, 22:20, edited 1 time in total.
Reason: edytuj posty
Reason: edytuj posty
!@#$%^&* jakich malo na dodatek po calosci....
sluchu to Ty nie masz wcale muzykiem nie jestes...bity lipa a rap....!@#$%^&* szkoda gadac
sluchu to Ty nie masz wcale muzykiem nie jestes...bity lipa a rap....!@#$%^&* szkoda gadac
- dudi
- Pad16
Nie jestem tu od wychowywania, ale od utrzymywania dyscypliny i kultury wypowiedzi, więc polecam spuścić nieco z tonu, nie wszczynać awantur i odpuścić wulgarne komentarze jeśli nie wnoszą nic konstruktywnego w rozwój autora tematu w tym dziale. Jeden od razu robi lepsze bity, inny trochę później, kolejny zaś nigdy nie zrobi dobrego traczka, ale póki w kimś jest zajawka można mu pomóc, jeśli jest się bardziej doświadczonym, a przynajmniej nie zniechęcać w taki sposób, bo z tego co słyszałem i widziałem też potrzebujesz jeszcze trochę podszkolić skilla i nikt nie wypowiada się w twoich wątkach w taki sposób. Jak najbardziej możesz dosadnie określić czyjąś twórczość, ale w nieco inny sposób i podając wskazówki jak poprawić to, co krytykujesz.damaj wrote:!@#$%^&* jakich malo na dodatek po calosci....
wezmie sie porzadniej do pracy bo poziom forum jest wysoki
wiem ze tez jestem jeszcze slaby...
wiem ze tez jestem jeszcze slaby...
-
- Pad1
dobrze jest ,jak myślicie co można tutaj poprawić? [soundcloud]http://snd.sc/1hQCbAE[/soundcloud]
- dudi
- Pad16
Po pierwsze zapoznaj się z tym tematem i zobacz jak powinien wyglądać prawidłowo wklejony link do chmurki
Po trzecie, zebrałem kolegę wyżej żeby pohamował nieco słownictwo i emocje, ale powiem ci uczciwie, że aż tak mocno nie dziwię się jego reakcji. Tym bardziej czytając tego typu wypowiedź:
Po drugie, nie da się tu masteringiem zrobić zupełnie nic, bo twoje produkcje leżą już na poziomie miksu.haxs wrote:no może nie dopracowane jak chcecie możecie zmasterować
Po trzecie, zebrałem kolegę wyżej żeby pohamował nieco słownictwo i emocje, ale powiem ci uczciwie, że aż tak mocno nie dziwię się jego reakcji. Tym bardziej czytając tego typu wypowiedź:
Trochę pokory, bo faktycznie nie są to najlepsze bity jakie w życiu słyszałem. Sporo brakuje im do poziomu pozwalającego na, niosący przyjemność, odsłuch. Czytaj o produkcji, słuchaj muzyki, pracuj i przenoś wiedzę do swojej twórczości, ale patrz też trzeźwym okiem na to co robisz, bo na początku każdemu wydaje się, że jego bit jest najgorętszy.haxs wrote:nie uwierzę ze moje beats są słabe (...) trzeba kilka razy przesłuchać
- dudi
- Pad16
Możesz udostępniać (wiadomo, że nie wszystko, bo nie wszystko zawsze się nada), ale tak też się będziesz uczyć. Bierz do serca konstruktywną krytykę, którą od nas otrzymasz i korzystaj z naszych uwag tak, żeby wszystko pchać skutecznie do przodu.