ŁOOOOO
Witam was wszystkich, nazywam się Jędrek, mam 18 lat, moja przygoda z muzyką zaczęła się gdy mój ojciec zapakował na starą Unitre płytę Jethro Tull "War Child" a tydzień później sąsiad wpakował mi do walkmana "Full Clip: A Decade of Gang Starr" i puścił track drugi, wtedy wiedziałem "Chcę być Preemem", piękny początek nowego milenium Stricte produkcją zajmuje się jakieś 5 lat i choć były wzloty i upadki to dalej to siekam bo to kocham! Robiłem w FL Studio, tnąc mp3, płyty Audio, kasety co się dało, później paczką przyszedł mi gramofon i już nic nie było wstanie zrzucić mnie z tej obranej ścieżki. Aktualnie posiadam parę gratów takich jak MPC 2000XL, S900, oczywiście klasyg Technics SL1210 mk2 i coś tam jeszcze wliczając starą Unitre ZRK M9012, w planach mam zakup jakiegoś szpulowca od Akai
Ciesze się, że w Polskiej świadomości muzycznej zrodził się pomysł powstania takiego przedsięwzięcia jak MPC-Forum czy Robię Bity, również napawa mnie radością, że mogę do tego przedsięwzięcia, czyli do was, dołączyć
PS: Lubię wąchać winyl
Pis Joł
- dudi
- Pad16
Dokładniej mówiąc jestem ze Zduńskiej Woli, więc do Łódki mam raptem 4 dychy kaemów, ale seszyn zawsze wskazany Jutro nawet będę, ale mam parę rzeczy do pozałatwiania i nie wiem czy bym się wyrobił, ale weekendami bywam częściej (na studiach) więc na lajcie dam radę wjechać któregoś pięknego dnia
- RSL
- Pad1
Dzięki dzięki, będę uważał, choć po przesłuchaniu dyskografii słonia nie wiem czy coś mnie jeszcze przerazi i zadziwi To się musimy ustawić!
Pis Joł ŁOOOOOO
Pis Joł ŁOOOOOO
Na każdego przyjdzie pora, ja też wyczekiwałem swojej MPC latamib0b pisze:Elo ziomuś!
Piękna sprawa ze sprzętem, tylko pozazdrościć
- Santiago
- Pad4
Wreszcie ktoś z mojego rocznika.
Siemka
Siemka
http://soundcloud.com/santiago-23" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- bizon
- Moderator
Siemano. Propsy za equipment.