witam zastanawiam sie nad kupnem sprzetu akai mpd 32 znacie ten sprzet ?
chcialbym sie zaglebic w tym temacie bo jestem poczatkujacy potrzebuje wskazowek
moze ktos mi pokarze jak to dziala ?
MPD 32 chęć zakupu
- dudi
- Pad16
1. znamy
2. dlaczego zapytałeś o coś takiego w losowym temacie?
3. utworzyłem ci nowy wątek
4. seria filmów pokazujących działanie MPD 32
5. jak przyjdą ci do głowy bardziej konkretne pytania dotyczące tego kontrolera, zadawaj je tutaj
6. nie ma za co, każdy wie, że jak umiem to pomogę
2. dlaczego zapytałeś o coś takiego w losowym temacie?
3. utworzyłem ci nowy wątek
4. seria filmów pokazujących działanie MPD 32
5. jak przyjdą ci do głowy bardziej konkretne pytania dotyczące tego kontrolera, zadawaj je tutaj
6. nie ma za co, każdy wie, że jak umiem to pomogę
- pietruh
- Pad12
Skromny hehedudi wrote: 6. nie ma za co, każdy wie, że jak umiem to pomogę
![:D :D](./images/smilies/yay.png)
Po pierwsze trza ci wiedzieć, iż MPD to kontroler i potrzebuję komputera czyli również najlepiej legalnego oprogramowania oraz dobrej kart dźwiękowej/interfejsu (to samo?).
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
-
- Pad2
czy AKAI MPD 32 jest warte swojej ceny??? mogą mnie za to pobić ...ale jeśli masz kupić nowy kontroler i wydać ok. 1000zł....lub używany za pare stów mniej....to zawsze za prawie tą samą cenę wychaczysz MPC 500.....i to już jest samowystarczalna maszynka....a i jako kontroler ewentualnie też może ci służyć po podłączeniu przez MIDI USB...to moje zdanie
https://soundcloud.com/rafa-mrozek" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- DonPadzior
- Admin
500 nie na MIDI przez usb... dolicz interfejs ![;) ;)](./images/smilies/derp3.png)
![;) ;)](./images/smilies/derp3.png)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Pad2
no ta....a jaki interfejs byś polecał do tego ??? taki powiedzmy do 1000 zł....i taki do 500zł...z racji, że jestem nowym posiadaczem MPC to jeszcze nie wiem jak to się na 100pro je..
..... mam interfejs Focusrite Scarlet 2i2 ....da się z tym coś zrobić ??
![:P :P](./images/smilies/crzy.png)
https://soundcloud.com/rafa-mrozek" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow