koszulki MPC-FORUM.EU

czyli pierdzioszenie o szopenie
belleepoqueorg
Padawan

Witam!
-pierwszy sort to tylko 6 sztuk (dla testu, który odp na pytanie czy w ogóle bedzie zainteresowanie z waszej strony),
-koszulki firmy Hanes (firma z US - M. Jordan swego czasu mial spoty reklamowe tej firmy),
-tylko rozmiar L, tylko dwa kolory, typowy US style,
-dudi dostanie niedlugo swoją koszulke; mam nadzieje ze napisze co i jak czy ok czy nie,

FOTO:
Image
Image

wymiary i cena?? musicie jeszcze troszke poczekac
5
djservice by:
http://www.belle-epoque.org" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
bezcukru82@gmail.com
naprawa mikserów, zasilacze, kable (neutrik, klotz),
knoby, podzespoły zamienne vestax, technics....
dudi
Pad16

:D
xoxo
Pad1

a dla żony szefa?
It's like... music!? for me man, it means, it means everything, cause music is for life... music is first! :]
dudi
Pad16

No i masz :P
belleepoqueorg
Padawan

dla zony to sportowy stanik i meska koszulka PROPERTY OF MPC-FORUM.EU zią
djservice by:
http://www.belle-epoque.org" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
bezcukru82@gmail.com
dudi
Pad16

Dokładnie tak to zrobimy :)
xoxo
Pad1

nie chcę nic mówić, ale ja to bym Wam dopiero reklame zrobiła :D hahaha :P
It's like... music!? for me man, it means, it means everything, cause music is for life... music is first! :]
belleepoqueorg
Padawan

powaznie jestes female?? mozemy zrobic damskie ramiączkach zią
djservice by:
bezcukru82@gmail.com
DonPadzior
Admin

szczerze ??? szału nie ma :/ wyglądają jak koszulki w których do spania chodzę.... ale to tylko moje zdanie więc się nie sugerujcie :D :D :D
tak czy siak - NO OFFENCE INTENDED :D
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
Ende
Pad10

hmm... to też zależy od loga, dla mnie to takie za... no nie podoba mi się :D poza tym muszę mieć XL-kę 186cm wzrostu :D
dudi
Pad16

belleepoqueorg wrote:powaznie jestes female?? mozemy zrobic damskie ramiączkach zią
Toż to najprawdziwsza z najprawdziwszych żona szefa :)

Jak dotrze to przetestuje jakościowo, a nadruk to na pewno kwestia dogadania, bo nikt na pewno nie będzie robił koszulek, które mu nie zejdą :)
pietruh
Pad12

L ? hahahaha :D
Dudi to ty taki malutki jesteś?
Nie wiem jak tam te rozmiary wyglądają ale pewnie XL albo XXL muszę mieć...a co do loga to INNE! Nie zbyt mi się podoba :) Dajcie konkurs na FP i będą jakieś ciekawe na pewno :P
We can play in the graveyard
Dream about joining in
dudi
Pad16

łan handred ejti fajv, ale z wiekiem zarzuciłem największe rozmiary, więc elka zasadniczo powinna mnie nie opinać haha Konkurs na FP imho odpada, bo taką akcję zaatakowało Robię Bity i niestety wcale ilość i jakość zgłoszeń dupska nie porwała, a jest tam ponad 4 tysiące osób.
pietruh
Pad12

1 był dobry...jak dla mnie ;> ten co wygrał no ale gust...
Dream about joining in
wolfset

Będą większe rozmiary ?? ja biorę co najmniej XXL . i raczej siwą, obie są paskudne więc biorę mniejsze zło :D
kejsu
Pad5

koniecznie biała i lepsze logo
pietruh
Pad12

A jeżeli chodzi o kolor to białego na pewno nie wezmę :) Więc zróbcie 2 najlepiej :P No i lepsze logo...
Dream about joining in
smm
Padawan

XL bym kupił z miejsca
dudi
Pad16

Koszulka dotarła i sprawa wygląda tak, że jakościowo jak najbardziej nie ma tragedii, ale nie jest aż taka jak rasowe koszulki np. z Nervous'a, którą po 5 latach łażenia i prania mam wciąż grubszą w dotyku niż ta - to już kwestia gramatury na pewno. Nie jest gruba, ale nie jest też przezroczysta jak teesy z sieciówek typu H&M haha Uplasowałbym ją w miejscu koszulek z np. Cropppa. Jeśli chodzi o nadruk i pranie to się na tym nie znam - nie wiem czy to sitodruk czy nie i nie jestem w stanie powiedzieć czy szybko zejdzie. Tak to wygląda jeśli chodzi o mój mini warsztat blogowo-modowy ;V
pietruh
Pad12

inne logo wuja kołuj a nie się mądrzysz
Dream about joining in
Post Reply