[quote="Santiago"][youtube]EYEHUOpwNvE[/youtube]
i love this game
TUrbo SPAMownik
- DonPadzior
- Admin
a najlepiej daj ogłoszenie w dziale "kupię"Ende pisze:Zobacz w dziale "sprzedam"
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
a teraz wyloguj sie ze swojego konta, zmień kraj pochodzenia i wpisz to samo
Google wie o tobie więcej niz ty sam
Ja sie niedawno dowiedziałem że śledzą mnie od ~77 tys mil, wiedzą gdzie najczęściej przebywam,pracuje jadam, kiedy mam dni wolne od pracy a nawet po przeanalizowaniu patternów czasu pobytu w pracy ...z kim pracuję Zresetowałem sobie historię ale znowu juz nabiłem jakieś dwa tysie
Google wie o tobie więcej niz ty sam
Ja sie niedawno dowiedziałem że śledzą mnie od ~77 tys mil, wiedzą gdzie najczęściej przebywam,pracuje jadam, kiedy mam dni wolne od pracy a nawet po przeanalizowaniu patternów czasu pobytu w pracy ...z kim pracuję Zresetowałem sobie historię ale znowu juz nabiłem jakieś dwa tysie
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
3
- DonPadzior
- Admin
przynajmniej piszemy "z sensem"
@ende - 4
@ende - 4
Ostatnio zmieniony 16 lis 2013, 21:40 przez DonPadzior, łącznie zmieniany 1 raz.
- DonPadzior
- Admin
ehhh...za późno edytowałem ...znów trzy
zresztOM bana ci pierdyknę na tydzień i siem odrobiem
zresztOM bana ci pierdyknę na tydzień i siem odrobiem
Ostatnio zmieniony 16 lis 2013, 21:41 przez DonPadzior, łącznie zmieniany 1 raz.
- DonPadzior
- Admin
ahahahahaha coś go dzisiaj wcięło... łikend
@ende - hemoglobina, taka sytuacja
@ende - hemoglobina, taka sytuacja