NI MAaschine mk1 i wtyczki vst

Urządzenia Hybrydowe: NI MASCHINE, NOVATION CIRCUIT etc.
Post Reply
wmsmza82
Pad2

Czy jest opcja zeby w programie ktory jest dolaczony do NI Maschine wtyczki vst po zaladowaniu widnialy w takim wygladzie (chodzi mi o ich interfejs graficzny) w jakim zostaly zrobione.
DonPadzior
Admin

Przycisk "plugin"...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
wmsmza82
Pad2

chyba jestem slepy ... gdzie on jest ? :)
DonPadzior
Admin

Heheh sorry stary...zbyt duży skrót myślowy :D :D :D
Jak załadujesz wtyczkę to na prawym ekranie (chyba na prawym - zdala od kompa jestem) pokaże ci się nazwa wtyczki np. Kontakt - wciskasz wtedy przycisk który jest bezpośrednio nad tą nazwą. Nazwa "plugin" !@#$%^&* mi się bo gdy w slocie nie ma żadnej wtyczki wtedy właśnie widnieje ten napis :)
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
wmsmza82
Pad2

ok dzieki, zerkne zaraz, niestety w fl studio po wcisnieciu shift + control, nie dzialaja pady w fpc probowalem robic wedlug jakiegos tutoriala z youtube ale dalej nic :( bylbym wdzieczny za pomoc
DonPadzior
Admin

To jż ci odpiszę jak wrócę do domu bo nie chcę z głowy lecieć :)
wmsmza82
Pad2

ok dzieki, wielkie z tymi wtyczkami juz ogarnalem ale dziwna sprawa niektore sie laduja ale nie dzialaja, w tym programie od ni maschine pokazuja sie te ktorych nie widac w fl studio :( nie wiem juz sam o co chodzi...
Post Reply