paczki do grania live
-
- Padawan
wiecie moze jaki producent wydaje paczki do grania live ? interesuje mnie kazdy gatunek muzyki klubowej
-
- Pad2
o o ci chodzi ?? o jakie paczki ??
https://soundcloud.com/rafa-mrozek" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- Pad2
wiem Dudi , wiem..... powiedzmy, że pomożemy koledze troszeczkę ......Zapewne poszukujesz tak zwanych Romplerów ...
jednym z nich jest np . Groove Agent od firmy Steinberg...puszczasz bębny z automatu...i możesz coś do tego brzdękać....aczkolwiek jest to mało interesujące ponieważ nie można za bardzo ingerować w pętle...możliwości masz tyle na ile pozwalają kombinacje ze sobą poszczególnych presetów....( chyba po polskiemu to sformułowałem, co ? ) ...lepiej układać wszystko samemu korzystając z Drum Sampli czy Drum Loopsów
jednym z nich jest np . Groove Agent od firmy Steinberg...puszczasz bębny z automatu...i możesz coś do tego brzdękać....aczkolwiek jest to mało interesujące ponieważ nie można za bardzo ingerować w pętle...możliwości masz tyle na ile pozwalają kombinacje ze sobą poszczególnych presetów....( chyba po polskiemu to sformułowałem, co ? ) ...lepiej układać wszystko samemu korzystając z Drum Sampli czy Drum Loopsów
https://soundcloud.com/rafa-mrozek" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
-
- Padawan
chodzi mi o cos takiego : )
potrzebuje tego tylko i wylacznie do nauki, a dokladniej nauki tworzenia takich rytmow na zywo
[youtube]7rPGa2ZVykY[/youtube]
potrzebuje tego tylko i wylacznie do nauki, a dokladniej nauki tworzenia takich rytmow na zywo
[youtube]7rPGa2ZVykY[/youtube]
- przeMASS
- Padawan
. . . mam kilka paczek z Prime Loops jak chesz (używałem tego na Sp555)-sie ostały. . .
ale gotowe paczki to tak troche brak kreatywności .
poświęć 2/3 godzi i jak masz Mashine porób setke one-shotow w róznych dlugosciach na pałe,
jak wiesz czego chcesz to napewno ponad polowa okaze sie byc ci przydatna .
ale gotowe paczki to tak troche brak kreatywności .
poświęć 2/3 godzi i jak masz Mashine porób setke one-shotow w róznych dlugosciach na pałe,
jak wiesz czego chcesz to napewno ponad polowa okaze sie byc ci przydatna .