Support na koncercie
- DanNaBitach
- Pad1
Siemanko, mam do was takie pytanie które mnie zawsze nurtowało, może ktoś się orientuje w tych sprawach. Chodzi mi o granie jako support na koncertach rapowych - w jaki sposób można się ''wkręcić'' na taką imprezę żeby na niej zagrać? Podro.
- piotraz
- Pad6
Trzeba pokazać co się umi, zwykle są też jakieś konkursy drogą fejsbukową. Ale czasami biorą kogo popadnie, moj ziomek gra teraz saport przed medium a jest !@#$%^&* maksymalnie xD
https://soundcloud.com/createdinmind" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- dudi
- Pad16
Najprościej jak znasz organizatorów Lokalne koncerty często organizują... znajomi albo znajomi znajomego. Jak motasz czasem swoje rzeczy to łatwiej ci będzie wbić się u kogoś, bo ludzie już cię kojarzą i wiedzą czego można się spodziewać, BA! może nawet to lubią. Przecież mega często w mniejszych miastach koncerty typu chociażby Pezet, OSTRy organizują pewnie ludzie w twoim wieku. W większych miastach już częściej same kluby ogarniają takie opcje, co też niczego nie blokuje. Iść, zapytać i się dowiedzieć - nic prostszego. Raz, drugi, trzeci i będzie fejm