TC

Pytania i opinie dotyczące MPC500.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
weedman342
Pad3

Szukam i szukam znalesc nie moge. Duzo juz ogarniam ale tego TC i swinga nie ogarniam. NIech ktos dokladnie napisze na jakiej zasadzie to dziala. Tylko to stoi mi na przeszkodzie zeby wrzucic tu naprawde cos z jajcem ;p
Caly czas wychodzi mi tylko dobry freestyle ;p
WEEDMAN POZDRAWIA
Ende
Pad10

manual chłopie ;_ ;
Awatar użytkownika
weedman342
Pad3

!@#$%^&* wytlumaczone, co to cwierc nuta np napisz bass hate bass hate albo niew iem bo ja tego nie zczaje chyba inaczej
WEEDMAN POZDRAWIA
Awatar użytkownika
piotraz
Pad6

Weź sobie posprawdzaj na różnym ustawieniu TC note repeat to skumasz o co chodzi ;)
https://soundcloud.com/createdinmind" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Awatar użytkownika
weedman342
Pad3

dobra jeszcze poprobuje pokminic sam, jak nie to pojde do skozly muzycznej zapytac sie co i jak
WEEDMAN POZDRAWIA
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

weedman342 pisze:!@#$%^&* wytlumaczone, co to cwierc nuta np napisz bass hate bass hate albo niew iem bo ja tego nie zczaje chyba inaczej
hate - z angielskiego nienawidzić czegoś/kogoś
hat - jest słowem o jakie ci chodzi
ćwierćnuta to 1/4 całej nuty :D a T.C. - wyobraź sobie, że od początku do końca taktu masz np. przy ustawieniu 1/8 - całe osiem pionowych kresek, które działają jak magnez i gdziekolwiek pomiędzy byś wcisnął pada, to "przyciągnie" ci to do najbliższej kreski. Nie ma tu raczej jakichś ninja rozkmin ;>
weedman342 pisze:jak nie to pojde do skozly muzycznej zapytac sie co i jak
śmiem sądzić, że "pan Mietek" ze szkoły muzycznej raczej nie widział MPCtki na oczy :v i może nie być tak miły, żeby za free dać ci indywidualną lekcję dotyczącą tematyki szeroko opisanej choćby w Internecie.
Awatar użytkownika
b0b
Pad7

Jak masz TC, to tak jak dudi napisał: magnes przyciąga Ci do najbliższej kreski (RÓWNO), jak ustawisz swing i dasz "FIX" to klocek przesunie się od tej lini o jakąś wartość. Będzie opóźniony, ale tak zajebiście właśnie :D
Awatar użytkownika
djfunnynut
Pad4

ba,nawet pan mietek zapisze ciebię do szkoły muzycznej żeby to wytłumaczyć :P przy okazji nauczysz się grać na jakimś instrumencie :D

jak ktoś pisał wcześniej;zobacz w praktyce:
przytrzymaj note repeat przy różnych wartościach tc
Awatar użytkownika
dudi
Pad16

b0b - w 500 nie ma fix'a :P nie rób mu z mózgu sieczki, bo jak on nam znów zacznie robić to nie wiem kto lepiej na tym wyjdzie ;d
Awatar użytkownika
b0b
Pad7

Hahahah, ja zapominam cały czas :D
ODPOWIEDZ