Szukam i szukam znalesc nie moge. Duzo juz ogarniam ale tego TC i swinga nie ogarniam. NIech ktos dokladnie napisze na jakiej zasadzie to dziala. Tylko to stoi mi na przeszkodzie zeby wrzucic tu naprawde cos z jajcem
Caly czas wychodzi mi tylko dobry freestyle
TC
- weedman342
- Pad3
!@#$%^&* wytlumaczone, co to cwierc nuta np napisz bass hate bass hate albo niew iem bo ja tego nie zczaje chyba inaczej
WEEDMAN POZDRAWIA
- piotraz
- Pad6
Weź sobie posprawdzaj na różnym ustawieniu TC note repeat to skumasz o co chodzi
https://soundcloud.com/createdinmind" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- weedman342
- Pad3
dobra jeszcze poprobuje pokminic sam, jak nie to pojde do skozly muzycznej zapytac sie co i jak
WEEDMAN POZDRAWIA
- dudi
- Pad16
hate - z angielskiego nienawidzić czegoś/kogośweedman342 pisze:!@#$%^&* wytlumaczone, co to cwierc nuta np napisz bass hate bass hate albo niew iem bo ja tego nie zczaje chyba inaczej
hat - jest słowem o jakie ci chodzi
ćwierćnuta to 1/4 całej nuty a T.C. - wyobraź sobie, że od początku do końca taktu masz np. przy ustawieniu 1/8 - całe osiem pionowych kresek, które działają jak magnez i gdziekolwiek pomiędzy byś wcisnął pada, to "przyciągnie" ci to do najbliższej kreski. Nie ma tu raczej jakichś ninja rozkmin
śmiem sądzić, że "pan Mietek" ze szkoły muzycznej raczej nie widział MPCtki na oczy i może nie być tak miły, żeby za free dać ci indywidualną lekcję dotyczącą tematyki szeroko opisanej choćby w Internecie.weedman342 pisze:jak nie to pojde do skozly muzycznej zapytac sie co i jak
- djfunnynut
- Pad4
ba,nawet pan mietek zapisze ciebię do szkoły muzycznej żeby to wytłumaczyć przy okazji nauczysz się grać na jakimś instrumencie
jak ktoś pisał wcześniej;zobacz w praktyce:
przytrzymaj note repeat przy różnych wartościach tc
jak ktoś pisał wcześniej;zobacz w praktyce:
przytrzymaj note repeat przy różnych wartościach tc