Witam Wszystkich ponownie
Mam problem z zapisaniem bitu, a mianowicie nie wiem gdzie jest tam opcja zapisu i w jakim formacie najlepiej zapisać oraz czy da się go zapisać w formacie Mp3 czekam na pomoc od dobrodusznych producentów
Jak zapisać bit ??? MPC Rena
- DonPadzior
- Admin
86 strona manuala - AKAI nie daje manuali po to żeby sobie nimi dupę podcierać, inaczej zrobiliby ją na cieńszym papierze...
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- DonPadzior
- Admin
...nie jest ciężko i da się zrozumiećGoogleTranslate wrote:Nowy projekt tworzy nowy pusty projekt . Użyj tego polecenia , jeśli chcesz zacząćnowy
utwór od podstaw .
Nowy z szablonu wczytuje projekt predefiniowany szablon . Chodzi o to, aby stworzyć projekt z
Podstawowe ustawienia w zależności od potrzeb i zapisać go jako preset do łatwego dostępu . Po zapisaniu
dostosować domyślny projekt , proszę otworzyć Preferencje w menu Edycja i wybierz Auto
Zakładka obciążenia , a następnie wybrać ścieżkę do projektu szablonu . W Mac RPP oprogramowania, Ustawienia
znajduje się w menu RPP .
Załaduj Najnowsze udostępnia skróty do pięciu plików, które zostały niedawno pracujących . lista
jest chronologiczny z najnowszego pliku na górze.
Zapisz projekt zapisuje bieżący projekt RPP . W oknie dialogowym Zapisz projektu można
wybrać ścieżkę przesyłania danych do zapisania . Możesz też wymienić projekt. Próbki w projekcie
Wykaz informacji będą automatycznie zapisywane w projekcie . Sam plik Projekt ma . Xpj
rozszerzenie , a jego informacje towarzyszące (próbki , pliki MIDI, plik programu , itp.) są w
folderu o tej samej nazwie na tym samym poziomie katalogu .
Zapisz projekt jako pozwala zapisać bieżący projekt pod nową nazwą . Zapisz dialogowe jest
podobny do okna dialogowego " Zapisz projekt " .
Zapisz wszystkie programy zapisuje wszystkie programy projektu.
Zapisz bieżący program zapisuje tylko bieżący program .
Zapisać aktualną sekwencję zapisuje tylko bieżącej sekwencji .
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
nie chce mi się czytać co tam wysmarował totepady, jakiś ostatnio poddenerwowany chodzi strzelam, że jesteś zielony, zapisać projekt pewnie umiesz tylko nie umiesz tego przekonwrtować naciśnij na mpc "song" tu poukładaj sekwencje a poźniej np z poziomu softu klikaszs file -> export -> as audio mixdown dalej sobie poradzisz aaaaa szybciej będzie skrótem ctrl + shift + E
z tego co pamiętam zapisujesz jedynie w formacie wav pozdrówas
z tego co pamiętam zapisujesz jedynie w formacie wav pozdrówas
- DonPadzior
- Admin
Nic nie szkodzi....mało kto rozumie ironię w mojej wersji