potrzebuje kupić dj skratch mikser który na jakiś czas będzie służył mi również za interface audio...więc musi być z USB
kwota: do 800 zł
co polecacie?jakieś doświadczenia?
mikser do skreczu z usb
- DonPadzior
- Admin
Behringer NOX
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- djfunnynut
- Pad4
nie będe ukrywał, że czekałem na taki wpistotepady pisze:Behringer NOX
- djfunnynut
- Pad4
bo podobno się nadaje i ludzie sobie chwalą
-
- Pad1
ttm57sl za jakies 10-15 lat bedzie tyle kosztowal
a tak serio, to na twoim miejscu kupilbym cos solidnego za powiedzmy 400-500zl i ewentualnie dozbieral na interfejs; wiem, ze wolalbys miec wszystko w jednym, ale uwierz, ze rozsadniej zalatwic to tradycyjnie. przykladowo - miksery maja tendencje do nieuzasadnionych usterek, czesto przez zuzycie...jak !@#$%^&* mikser, to interfejs tez
a tak serio, to na twoim miejscu kupilbym cos solidnego za powiedzmy 400-500zl i ewentualnie dozbieral na interfejs; wiem, ze wolalbys miec wszystko w jednym, ale uwierz, ze rozsadniej zalatwic to tradycyjnie. przykladowo - miksery maja tendencje do nieuzasadnionych usterek, czesto przez zuzycie...jak !@#$%^&* mikser, to interfejs tez
- djfunnynut
- Pad4
za późno...przed chwilą kupiłem nox 404...i tak potrzebowałem miksera
- djfunnynut
- Pad4
wylicytowem ten mikser za 400...to praktycznie cena interfaceujotka pisze:Behringer jakoś do mnie nie przemawia, ja osobiscie wolałbym za ten hajs kupić jakiś w dobrym stanie PMC 05/06, stjuningowac krosa i dozbierać na interfejs
dzięki temu mikserowi nadal zachciało mi się bawić w skratch
tylko...oczywiście stan idealny a dzisiaj ułamał się knefel phono/line/usb musiał już być naruszony wcześniej
przeżyje...