Słucham tego co chcę na YT, SC a nie tego, co mi podsuwają w TV czy radio. Szczerze powiem, że nie mam pojęcia co to jest "ona tańczy dla mnie" To, co robię, robię dla zajawki przede wszystkim. Nie powiem, że jakby kiedyś trafiła się szansa żeby za zarobione w ten sposób pieniądze dać radę żyć, to bym z niej nie skorzystał. Ale chciałbym żeby to się odbyło w jakiś sensowny sposób.
Nie powiesz mi też, że każdy, kto dostanie propozycję (nawet najmarniejszą) sprzeda się za byle ochłap.
Nie chodzi o marne propozycje 5000 koła na godzinę?
I już się zastanawiasz.................................???????????? Czy więcej?
Kwestia co znaczy dużo.
Co znaczy sprzedać się?
Sensowny sposób wygląda tak ........
Produkujesz.
Myślisz że dla wtajemniczonych.
Wychodzi ci nagle hit.
Myślisz że jest ok.
A za chwilę jedziesz w trasę i patrzysz na dzieciaki ,stare baby ,!@#$%^&* oszołmów,ludzi z przypadku.
Siadasz i mówisz .A miało być tak pięknie miały być tylko ziomy,ludzie tacy których widzisz w głowie że są ok.
Rzeczywistość============= nie masz wpływu na odbiorce..........
Nie masz na nic wpływu.
Nie lubimy kogoś kto ma sukcesy.
Zajawka.................słowo wymyślone przez takich jak ja.
Super.
Właściwie też, dlaczego miałbym się nie odcinać od takich rzeczy? Nie jara mnie pop-rap Floridy, nie jara mnie pop-house, którego pełno jest w tej chwili w mediach. Nie jestem osobą publiczną. Nie mam czego szukać w tych stacjach. Dlaczego więc twierdzisz, że ty możesz mieć dystans i odciąć się od tego, a ja mam punkt widzenia człowieka z undergroundu, brak dystansu do siebie i nie mam opcji powiedzieć chłamowi jedno proste NIE I !@#$%^&*?
Czytając takie wypowiedzi słyszę sam siebie z przed 13 lat.
Zgadzam się.
Popieram.
Polecam płytę Prosto z ulicy.
Jak mi powiesz od czego się wtedy nie odcinałem to finkę wypijem niejedną........
Przeczytaj okładkę.
Wielki !@#$%^&* w dupę mówi się że ktoś inny wymyślił hwdp wstyd się przyznać ale chyba to my.
A dzisia........
A w ogóle, to nie wiem w jaki sposób temat nam zszedł na takie sprawy
Może niepotrzebnie............
Ale spoko jest.
Pace
[youtube][/youtube]
Ja polecam to...........................
[youtube][/youtube]
Hardcor disco polo
http://allegro.pl/s-p-records-skladanka ... 42826.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Apropos Braci figo fagot wydaje S.p Records
Ci sami co kazia kaliber 44 ,born juices itd...............
Piotrek gratuluję luzu.
Dudi - wywiad dla 3gramy.pl
- MLEKO
- Pad2
Ostatnio zmieniony 04 lut 2013, 13:19 przez dudi, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: używaj opcji edytuj zamiast pisać post pod postem, bo bałagan się robi
Powód: używaj opcji edytuj zamiast pisać post pod postem, bo bałagan się robi
https://soundcloud.com/darek-mleko-mielczarek" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
BO JA JESTEM TEGO ŚWIATA ZŁEM KTÓRE PRZERODZIŁO MNIE W CZYSTEGO NIESKAZITELNIE TWARDEGO.
BO JA JESTEM TEGO ŚWIATA ZŁEM KTÓRE PRZERODZIŁO MNIE W CZYSTEGO NIESKAZITELNIE TWARDEGO.
- DonPadzior
- Admin
OOOOOOOFFFFFFFTOOOOOOOOOOOOOOOOPPPPPPPPPPP !!!!!!!!!!!!!!
[youtube][/youtube]
hahahah sorry...musiałem
a tak na poważnie to MLEKO wiem o co ci biega bo sam się wychowałem w czasach kiedy nie było internetu a wszystko co z ziomkami wiedzieliśmy na temat Breaka było zawarte w dwóch kasetach VHS pierwsza to było B.O.T.Y ' 95 - nta kopia bo saddamie przywieziona skądś tam i wałkowana dzień po dniu aż do momentu kiedy w ręce na nie wpadła druga (lata później) Eastside Battle' 99....
Resztę widzieliśmy co niedzielę w MTV - EPMD, Das efx itd... wszystko szło na kopiach kopii kaset...
Ja myślę żeby po prostu wyluzować i zostawić dla siebie bo jakie by te czasy nie były to i tak były.....zajebiste .
Tak jak wspomniałem do tej pory mam w polsce gdzieś born Juices i tym podobne heheh ale w sumie mam to dla siebie
Gdybym miał jebnąć metaforą to...Nasi starzy mieli beattlesów my mieliśmy swoje kapele a gimby dzisiaj mają dubstep heheheh
Co do sprzedawania się to też to trochę inaczej wyglądało dawniej a dzisiaj dzisiaj dzieciaki mają w**uj opcji i wyborów....
PS. CHWDP wymyślił a raczej użył po raz pierwszy JAJO (o ile ktoś jeszcze go pamięta i wie kto to jest )
[youtube][/youtube]
hahahah sorry...musiałem
a tak na poważnie to MLEKO wiem o co ci biega bo sam się wychowałem w czasach kiedy nie było internetu a wszystko co z ziomkami wiedzieliśmy na temat Breaka było zawarte w dwóch kasetach VHS pierwsza to było B.O.T.Y ' 95 - nta kopia bo saddamie przywieziona skądś tam i wałkowana dzień po dniu aż do momentu kiedy w ręce na nie wpadła druga (lata później) Eastside Battle' 99....
Resztę widzieliśmy co niedzielę w MTV - EPMD, Das efx itd... wszystko szło na kopiach kopii kaset...
Ja myślę żeby po prostu wyluzować i zostawić dla siebie bo jakie by te czasy nie były to i tak były.....zajebiste .
Tak jak wspomniałem do tej pory mam w polsce gdzieś born Juices i tym podobne heheh ale w sumie mam to dla siebie
Gdybym miał jebnąć metaforą to...Nasi starzy mieli beattlesów my mieliśmy swoje kapele a gimby dzisiaj mają dubstep heheheh
Co do sprzedawania się to też to trochę inaczej wyglądało dawniej a dzisiaj dzisiaj dzieciaki mają w**uj opcji i wyborów....
PS. CHWDP wymyślił a raczej użył po raz pierwszy JAJO (o ile ktoś jeszcze go pamięta i wie kto to jest )
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
- dudi
- Pad16
arecki1995 - no bez kitu nie wpadłem na to do tej pory, ale widzę, że hit
A co do reszty to nie ma sensu ciągnąć tego tematu, bo się zrobił offtop. Każdy ma na to wszystko jakiś swój pogląd, jeden może bardziej prawdziwy, inny ciut wyimaginowany, ale jeden drugiego nie przekona do swojego. Ja rozumiem o co wam chodzi i co macie na myśli, wy zrozumcie moje podejście (o ile jeszcze nie rozumiecie) i chyba na tym musimy pozostać. Tak czy inaczej każdy ma inne doświadczenia i jego spojrzenie na te sprawy jest mocno subiektywne. Przeżyję swoje, może kiedyś przeżyję siebie na MTV i wtedy albo zweryfikuję swój pogląd albo nie. Może będę wydawał hajsy na sprzęt, a do końca życia moje bity będzie słyszeć kilka bliskich mi osób - w tej chwili powiem, że mam na to !@#$%^&*. Będę starać się promować, nie mówię, że nie. Ale nie będę się kroić jak to pozostanie hobby, zajawką i zabawkami dla dzieci.
A generalnie to myślę, że po prostu jest to temat na dłuższą bajerę przy browarze i lolku, a nie na forumowe wypowiedzi.
A co do reszty to nie ma sensu ciągnąć tego tematu, bo się zrobił offtop. Każdy ma na to wszystko jakiś swój pogląd, jeden może bardziej prawdziwy, inny ciut wyimaginowany, ale jeden drugiego nie przekona do swojego. Ja rozumiem o co wam chodzi i co macie na myśli, wy zrozumcie moje podejście (o ile jeszcze nie rozumiecie) i chyba na tym musimy pozostać. Tak czy inaczej każdy ma inne doświadczenia i jego spojrzenie na te sprawy jest mocno subiektywne. Przeżyję swoje, może kiedyś przeżyję siebie na MTV i wtedy albo zweryfikuję swój pogląd albo nie. Może będę wydawał hajsy na sprzęt, a do końca życia moje bity będzie słyszeć kilka bliskich mi osób - w tej chwili powiem, że mam na to !@#$%^&*. Będę starać się promować, nie mówię, że nie. Ale nie będę się kroić jak to pozostanie hobby, zajawką i zabawkami dla dzieci.
A generalnie to myślę, że po prostu jest to temat na dłuższą bajerę przy browarze i lolku, a nie na forumowe wypowiedzi.
- MLEKO
- Pad2
My tu gadu gadu..........
http://www.pudelek.pl/artykul/50429/peja_zostal_ojcem/" onclick="window.open(this.href);return false;
totepady
My z chłopakami mieliśmy to na vhs.
[youtube][/youtube]
edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim / dudi
http://www.pudelek.pl/artykul/50429/peja_zostal_ojcem/" onclick="window.open(this.href);return false;
totepady
My z chłopakami mieliśmy to na vhs.
[youtube][/youtube]
edytuj posty, nie pisz jeden pod drugim / dudi
https://soundcloud.com/darek-mleko-mielczarek" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- DonPadzior
- Admin
też to mieliśmy ale to już "post 2000"
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.