Nie chce się mądrzyć ani uchodzić za specjalistę bo naprawdę mi daleko, ale kawał dobrej roboty, bity majstersztyk (szczególnie pierwszy mi podszedł), nie zamulają i rap kozacki - podoba mi się , że modulujesz barwą głosu i nie lecisz całego kawałka na jednej nucie z obniżonym wokalem jak 90% polskich raperów , teksty też dobre - według mojej skromnej opinii kozak ; pppp
djdobrykick wrote:kończymy prace nad ep. mamy w planach to wydać na cd. raczej w jakiś małych ilościach bo cholera wi czy ktoś to w ogóle będzie chciał kupić
OBRcws wrote:No to ja już mam swoją sztukę zamówioną z Allegro... Nie będę słuchał dopóki płytka nie przyleci do mnie na wyspę... Chce usłyszeć produkty końcowy
OBRcws wrote:No to ja już mam swoją sztukę zamówioną z Allegro... Nie będę słuchał dopóki płytka nie przyleci do mnie na wyspę... Chce usłyszeć produkty końcowy
dziekuje!
To ja dziekuje! Jaram sie takimi zajawkami panie! Dobrze ze jeszcze jest czym nakarmic swoje uszy... W tym przypadku "niszowe" znaczy zdecydowanie pozadane!!!