Klip zrealizował sam MD, nie miałem wpływu na jego kształt - to tak słowem wstępu, żeby nie pisać tu uwag dot. samego klipu. Uwagi dot. kawałka już znam więc...wrzucam po prostu tak do sprawdzenia
Klip do MD/BooX - Stoję tu sam
- pietruh
- Pad12
[youtube]UjcCixpOWGY[/youtube]
Klip zrealizował sam MD, nie miałem wpływu na jego kształt - to tak słowem wstępu, żeby nie pisać tu uwag dot. samego klipu. Uwagi dot. kawałka już znam więc...wrzucam po prostu tak do sprawdzenia

We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- aisbeatz
- Pad5
Niezłe ale czy mi się wydaje czy ten sampel był użyty przez O.S.T.R. w kawałku ''Tabasko'' ? 
https://soundcloud.com/adam-stasi-ski-1" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- pietruh
- Pad12
Był był ustaliliśmy to już jak ten kawałek powstał (przed wakacjami). A najlepsze jest to, że zrobiłem to nieświadomieajsbeatz wrote:Niezłe ale czy mi się wydaje czy ten sampel był użyty przez O.S.T.R. w kawałku ''Tabasko'' ?
Dream about joining in
Dream about joining in
- pietruh
- Pad12
Jechać pół Polski żeby się gibać? Może kiedyśb0b wrote:Spoko opcja na zajawceNo ale pjetruh! Ty jako producent powinienes na klipie wiesz.. Stac 20m za MC i z zalozonymi rekami gibac sie do bitu!
Przepraszam za brak polskich znakow!
Dream about joining in
Dream about joining in