Witam lecą dwa nowe bity.. będzie kilka błędów jeszcze, nad mixem mógłbym jeszcze popracować, ale chyba do przodu.. najważniejsze Dzięki dudi za rady.. chociaż nie wiem, czy na mnie wpłynęły..
ps. właśnie odkryłem jak soundcloud ucina jakość w playerze tutaj na stronie ledwo basidło słychać, mimo że i tak już się ledwo co przebija.. nie ważne..
Chmurka konwertuje pliki, ale przy dobrze zmiksowanym kawałku bas powinien być, ale sam wiesz, że miks kuleje
Te kicki zdecydowanie poprawione i z większym sensem ułożone man, choć trochę monotonnie na dłuższą metę. Niemniej w tą stronę właśnie idź!
no miks faktycznie.. ale inna sprawa, że dalej się męczę z tym basem, bo puszczam bit w MPC a bas na klawiszach dogrywam w gównianym Ignite, później wrzucam na MPC i tam puszczam bas z dupy trochę sposób.. ale musiałem coś zdziałać w końcu.. poćwiczyłbym normalnie w FL'u, ale tam klawisze straszne opóźnienie mają.. Sprawdzę jeszcze inne programy..
A nie możesz nagrać bezpośrednio na MPC? Odnośnie opóźnień to już nie pomogę, ale na pewno nasi sofciarze doradzą jak zapytasz w odpowiednim dziale co przestawić, jakie sterowniki zainstalować, etc.