Kolejny singiel
[youtube]RwLOxer5XO8[/youtube]
Bit niszczy system (WHR to u nich standard), ale reszta leży i kwiczy. Ehh kolejny Kodex, na który będę czekał tylko dla bitów # Laik
Mnie śmieszy to trwanie przy korycie raperów w wieku 35 lat i wiecej i nawijających o takich kwestiach z którymi się rozmijają już w tekscie patrząc na nich... Taka sama sytuacja jest w sejmie i innych polskich instytucjach... przykre zjawisko. Zamiast ustąpić miejsca młodym, przekazać jakieś wzorce, zgodnie z kulturą hh to coraz częściej mam wrażenie że polaczki nie kumają tematu i chcą tworzyć bardziej czarny rap niż czarni...
Santiago pisze:Bez hejtu
Prawdopodobnie czeka nas jeden z największych niewypałów na polskiej scenie, jeśli mowa o albumie
Jako, że siedzę w środowisku gimbazy to powiem ci szczerze : gimbaza i tak to kupi... niestety.
Mówię ci nic tylko 90%(gimbusów) ściąć. Poleciał bym offtopem rzucając przykładami.
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Santiago pisze:Bez hejtu
Prawdopodobnie czeka nas jeden z największych niewypałów na polskiej scenie, jeśli mowa o albumie
Jako, że siedzę w środowisku gimbazy to powiem ci szczerze : gimbaza i tak to kupi... niestety.
Mówię ci nic tylko 90%(gimbusów) ściąć. Poleciał bym offtopem rzucając przykładami.
Potwierdzam.. z przykrością.. jutro znowu do tych małp:(
Beznadzieja... po pierwszym singlu trochę się zajarałem, drugi słaboo, a teraz jak słyszę ten promomix to jestem mega zawiedziony. I ten bit w 3:27, czy to jeszcze hip hop?? Do tego Grubson i Kaen... Kodex 4 był ekstra, White House zapowiadali że Kodex 5 będzie podobny, według mnie nie udało im się, jest może w większości bardziej oldschoolowy ale czy lepszy? Nie sądze...
Dobrze że mogłem się tutaj wyżalić bo frustracja mnie zalewała
Oldschoolowy wątpię.
Nie wiem możecie mnie tyrać, ale w tej części zrobili bity w swoim stylu (choć stać ich na dużo więcej przykład Poetów) nie to co na ostatnim Kodexie, gdzie bity były szyte na miarę raperów (tak się nie robi płyt producenckich panowie z Białego Domu).
PS. !@#$%^&* (ostatnio to modne u gimbów) truskulowy ból dupy .