TUrbo SPAMownik
- bizon
- Moderator
Pany zdalem dzis wkoncu prawko na ciezarowki Wstyd mowic za ktorym razem ale zdane. Teraz chyba trzeba bedzie 500 ogarnac, zeby nie nudzic sie na przerwach miedzy yardami
- OZbeer
- Pad3
Panie ... Gratuluję. Jest okazja żeby się browarka napićbizon pisze:Pany zdalem dzis wkoncu prawko na ciezarowki Wstyd mowic za ktorym razem ale zdane. Teraz chyba trzeba bedzie 500 ogarnac, zeby nie nudzic sie na przerwach miedzy yardami
"Jestem fetyszystą... lubię dobrą stopę"
- bizon
- Moderator
Juz zadzwonilem po sicka do roboty Dzis Jacka pije i Southern Comfort
- bizon
- Moderator
Tak wszyściutko w UK. Myslalem, ze z teoria będę mial większe problemy niż z jazda, ale teoria za pierwszym razem poleciala. A brak samochodu w ingland zrobil swoje. Trza sie bylo ojezdzic trochę wiecej.
- Ryba
- Admin
gratulacje bizon!!! załatw sobie trasę w moje strony to pauzy się mogą przedłożyćbizon pisze:Pany zdalem dzis wkoncu prawko na ciezarowki Wstyd mowic za ktorym razem ale zdane. Teraz chyba trzeba bedzie 500 ogarnac, zeby nie nudzic sie na przerwach miedzy yardami
- bizon
- Moderator
Haha Ryba ja gdybym do Ciebie zawital to chyba musialbym przezimowac. Ja po sniegu juz jezdzic nie umiem. Międzypaństwowych kursów nie będę raczej mial, predzej na tirze. Jak na razie to sie chce ojezdzic ciezarowka i moze sie zdecyduje.
dudi teraz musisz mi radio na kasety skolowac do auta, bo jak ja będę Twoich produkcji sluchal?
dudi teraz musisz mi radio na kasety skolowac do auta, bo jak ja będę Twoich produkcji sluchal?
- OZbeer
- Pad3
MIAZGApietruh pisze:
http://mistrzowie.org//uimages/services ... 1396893277" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
"Jestem fetyszystą... lubię dobrą stopę"
- piotraz
- Pad6
Ja już mam dość zwierzątek. Przerobiłem już wszystko chyba, chomiki, myszoskoczki, rybki, modliszki, ptaszniki, papugi. I zatrzymałem się na starym dobrym kocie
https://soundcloud.com/createdinmind" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
- pietruh
- Pad12
A o jeżu myślałeś?piotraz pisze:Ja już mam dość zwierzątek. Przerobiłem już wszystko chyba, chomiki, myszoskoczki, rybki, modliszki, ptaszniki, papugi. I zatrzymałem się na starym dobrym kocie
We can play in the graveyard
Dream about joining in
Dream about joining in
- MDFK
- Pad4
Ja miałem sowe na chacie Ojciec ja znalazł i przyniósł do domu, bo uszkodziła skrzydło, potem oddaliśmy ją do mini zoo
https://soundcloud.com/mdfk-3" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- bizon
- Moderator
Przecie jez jerzy nie je jablekdudi pisze:Ja kiedyś miałem jeża przez jeden wieczór... na imprezie. Nakarmiony jabłkiem został humanitarnie wypuszczony.