Siema,
Mam zamiar kupić vestaxa jak w temacie z zainstalowanym inno. Jest informacja od sprzedającego że innofader jest niepoprawnie skalibrowany. I tutaj moje pytanie, czy mam sobie odpuścić czy ta informacja jest rzeczą normalną i poradzę sobie z kalibracją?
vestax pmc pro II (innofader)
-
- Moderator
Info na temat kalibracji masz tutaj:
http://www.innofader.com/products.php?id=2" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Sa tez tutoriale na necie co i jak, tak wiec mozna probowac samemu jezeli sie nie boisz
http://www.innofader.com/products.php?id=2" onclick="window.open(this.href);return false;" rel="nofollow
Sa tez tutoriale na necie co i jak, tak wiec mozna probowac samemu jezeli sie nie boisz
- aaadi
- Pad1
dzięki za odpowiedź, ale nurtuje mnie jedno pytanie. Czy info typu "innofader nie jest poprawnie skalibrowany gdyż nie mogłem tego ogarnąć" nie ma za sobą drugiego dna ? Czy jest możliwość że jest po prostu uszkodzony przez co kalibracja jest trudna/nie możliwa ? Liczę że ktoś na forum montował (własnoręcznie) inno w swoim urządzeniu i powie coś więcej.
-
- Moderator
Jeżeli nie uszkodził niczego [ząbków w złączce itp] to ogarniesz to sam. Poprostu spytaj sie go czy inno nie jest uszkodzony. Spytaj sie również co znaczy zle skalibrowany? [czy dziala na reversie czy jak]
Tak to mniej wiecej wyglada:
[youtube]PhfUvmqglu8[/youtube]
Sama instalacja w sumie niczym sie nie rożni od instalacji normalnego crossa z tym ze samego inno trzeba skalibrowac co dokladnie jest opisane na stronie innofadera [widocznie typowi nie chciało się myśleć i taki jest efekt tego]. W manualu jest opisane czarno na białym co i jak w przypadku każdego miksera. Tyle w temacie
Tak to mniej wiecej wyglada:
[youtube]PhfUvmqglu8[/youtube]
Sama instalacja w sumie niczym sie nie rożni od instalacji normalnego crossa z tym ze samego inno trzeba skalibrowac co dokladnie jest opisane na stronie innofadera [widocznie typowi nie chciało się myśleć i taki jest efekt tego]. W manualu jest opisane czarno na białym co i jak w przypadku każdego miksera. Tyle w temacie
Ostatnio zmieniony 29 maja 2014, 13:16 przez dudi, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Wstawiaj linki w BBkody.
Powód: Wstawiaj linki w BBkody.