Case: jak dopisać samle do programów?
Przeczytałem manual (nie w całości oczywiście, ale te rozdziały, które mogą dotyczyć powyższego zagadnienia); nie znalazłęm info jak załadować sample do programów. Zdziwiłem się bardzo, kiedy autor manuala (mimo wcześniejszego wyjaśńienia jak czytać instrukcję) pominał ten krok.
Potrzebuję informacji jak to zrobić, lub gdzie znaleźć wyjasnienie tego problemu.
S5000 - ładowanie sampli do programów
- DonPadzior
- Admin
...stworz sobie keygroup'y dla każdego sampla w obrębie programu (F6) i do kazdej keygroupy dopisz sampel w polu zone sample (ten kwadrat na srodku ekranu).
I suppose it is tempting, if the only tool you have is a hammer, to treat everything if it were a nail.
-
- Padawan
Hmmm, a no widzisz, a tematów o keygrupach nie czytałem ponieważ uznałem, że wiem o co tam chodzi; nie przypuszczałem, że może być to bezpośrednio związane z przypisywaniem sampli Dzięki zatem za pomoc.
P.S. dodam, że jest to NIEJASNO napisane w rozdziale "6000 STRUCTURE" - Japończyki mieli wyjątkowe poczucie humoru pisząc zamerykanizowaną angielszczyzną manual do tych samplerów
P.S. dodam, że jest to NIEJASNO napisane w rozdziale "6000 STRUCTURE" - Japończyki mieli wyjątkowe poczucie humoru pisząc zamerykanizowaną angielszczyzną manual do tych samplerów